Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Virginia Hotel

Virginia Hotel

Sæson:

All Inclusive-hotel lige ved stranden
Virginia Hotel ligger lige ved stranden i byen Kalithea. Der er 6 km til Rhodos by og kun 700 m til Kalitheas shopping gade. Hotellet består af flere bygninger, hvor poolområdet ligger i midten med to pools til hhv. børn og voksne.

Hotellet har en spa og mulighed for billard, bordtennis, beachvolley og vandsport. Hotellet har desuden også et game-room. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling. Til de små er her en fin legeplads. Hotellet har buffetrestaurant, bar og poolbar.

Værelserne
Alle standardværelser (18 m2) er rummelige og indrettet med blå nuancer og træ. Værelserne er udstyret med balkon, aircondition (fjernbetjening mod depositum), lille køleskab, satellit-tv og telefon. Mulighed for ekstra opredning, således er der i alt er plads til 3 personer.
Badeværelserne er udstyret med badekar eller brusekabine og toilet. Udsigt til haven, gade, poolområde eller hav.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Virginia Hotel tilbyder ikke handicapværelser og grundet mange trin på hotellets område og kun en enkel elevator i hovedbygningen, anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Desuden ligger hotellet i et område med lettere kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra centrum af Kalithea, hvis man er bevægelseshæmmet.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor let støj fra omgivelserne forekommer. Hotellet er bygget i 1988 og renoveret i 2004. Det består af 10 tre-etagers bygninger med i alt 170 værelser. Ingen elevator. Poolhåndklæder til rådighed mod depositum. På den nærliggende strand er solsenge og parasoller til rådighed mod ekstra betaling. All Inclusive gælder ikke på stranden. Sikkerhedsboks i reception mod tillæg (18 euro/uge). Internetcafe i lobby samt Wifi på hele hotellet mod ekstra betaling. Minimarked og souvenir butik på hotellet.

Adresse Reni-Koskinou, 85100, Rhodos
Tlf + 30 22410 61103 Fax +30 2241 063420

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE