Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eden Roc Resort Hotel

Eden Roc Resort Hotel

Sæson:

All Inclusive i rolige omgivelser
Eden Roc Resort ligger i et roligt område et stykke udenfor Rhodos by. Hotellet henvender sig til familier med børn og voksne par, der ønsker en fredelig og afslappende All Inclusive-ferie.

Udover privat strand med solsenge og parasoller, så byder hotellet på et poolområde bestående af to swimmingpools med saltvand og en børnepool (4-16 år) med vandrutsjebaner. Her er desuden mange andre faciliteter som mini-club (4-12 år), babyclub (0-3 år), legeplads, fitnessrum, billard, minigolf, bordtennis, tennisbaner (mulighed for leje af udstyr) og minimarked. På hotellets område finder du desuden et spacenter, der tilbyder 15 min gratis massage til hotellets gæster.

Hotellet har flere inden- og udendørs barer, herunder cocktailbar, buffetrestaurant samt flere a la carte-restauranter med et bredt udvalg (bordreservation er nødvendig). Om aftenen kan du blive underholdt af live musik og i løbet af dagtimerne vil der være forskellige aktiviteter som vandgymnastik og yoga. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg.

Værelserne
Lyse og moderne værelser med aircon, lille køleskab, sikkerhedsboks, telefon samt satellit-tv. Alle værelser har enten terrasse eller balkon. Badeværelserne er udstyret med badekar med brus, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (22 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Værelserne er indrettet med dobbeltseng og sove puf som ekstra opredning
Bungalow (28-36 m2) med plads til i alt 4 personer. Indrettet med dobbeltseng og 2 sovesofaer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Eden Rock Resort tilbyder ikke handicapværelser og grundet mange trin på hotellets område, anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Desuden ligger hotellet i et område med meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra Kalithea by, hvis man er bevægelseshæmmet. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt naturområde, hvor lyde fra poolområde kan virke forstyrrende. Grundet trapper og mange niveauforskelle er hotellet ikke egnet til kørestolsbrugere/gangbesværede. Bygget i 1968 og senest renoveret i 2014 og har i alt 254 værelser fordelt på en hovedbygning og 8 mindre bygninger. Hotellets strand består af sand og småsten. Gratis poolhåndkæder. Elevator. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi i hotellets lobby og på værelserne. Hotellets lobby har desuden en lille internetcafé. Hæveautomat (ATM) ca. 50 m. fra hotellet. Vil man ind til Rhodos by, så kører de lokale busser lige ude foran hotellet.

Adresse: Kalithea Avenue, 851 00 Rhodes
Tlf. +30 2241067067

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks i reception ( std rooms )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse i Free in the lobby & rooms

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE