Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sentido Ixian Grand

Sentido Ixian Grand

Sæson:

Lækkert hotel med et voksent publikum
Sentido Ixian Grand ligger smukt ved stranden i Ixia bugten. Hotellet er oplagt for jer, der ønsker en stille og rolig ferie uden børn. Aldergrænsen for at være gæst på hotellet er min. 16 år. I hotellets spa kan man mod betaling nyde hamambesøg og skønhedsbehandlinger samt adgang til indendørs pool. Hotellet har to udendørs pools, hvor den ene er med havvand. Det solrige poolområde er skønt omgivet af græs og træer og med direkte adgang til Ixia strand, hvor hotellet har eget område.

Sentido Ixian Grand har en buffetrestaurant, udendørs og indendørs bar samt a la carte-restauranter (et besøg pr. ophold er med i prisen og to a la carte mod betaling). Hotellet arrangerer live musik seks dage om ugen. Der arrangeres desuden underholdning, yoga, pilates og aquafit. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.
 

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon, køleskab, kedel, minibar (mod tillæg, fyldes på anmodning), satellit-TV og telefon. Badeværelserne er udstyret med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. Moderne rummelige værelser i lyse farve. Mulighed for ekstra seng.
Standardværelse landudsigt (25-28 m2) Badeværelse med badekar.
Deluxeværelse have-udsigt/havudsigt (28-30 m2) Badeværelse med brusekabine. Havudsigt mod tillæg.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet tilbyder ikke tilpassede handicapvenlige værelser og er derfor ikke anbefalet for bevægelseshæmmede personer. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turist- og beboelsesområde. Bygget i 1972, renoveret i 2008. I alt 246 værelser fordelt i to bygninger med fire etager. Elevatorer. Sikkerhedsboks og aircondition (juni-sept) på alle værelser. Gratis WiFi på hele hotellet samt ved hotellets strand. Minimarked og smykkebutik på hotellet. Hæveautomat ved nærliggende supermarked 300 m fra hotellet. Poolhåndklæder til rådighed. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved hotellets strand.

Adresse Venizelou 1, Ixia Beach, Ixia, Rhodos
Tlf. 00302241092944

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1972 )
  • Renoveret ( 2008 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 INCLUDING GROUND FLOOR )
  • Elevator ( 4 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( IXIA BEACH )
: betalt service