Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Akti Imperial Deluxe

Akti Imperial Deluxe

Sæson:

Nyrenoveret hotel med ideel beliggenhed
Det femstjernede Akti Imperial Deluxe hotel er ideelt beliggende langs Ialyssos-kysten i den lille, populære ferieby Ixia. Hotellet ligger små 4 km fra Rhodos gamle bydel og er et godt valg for alle, der søger at kombinere afslapning, sightseeing med historiske og kulturelle oplevelser og shopping.

Hotellet er blevet renoveret de seneste år og har alt, hvad du har brug for på din velfortjente ferie. Hotellet byder på et stort og solrigt poolområde med to pools, børnepool og en "lazy river" samt indendørs pool. Solsenge og parasoller til rådighed. På hotellet er desuden spa-center med bl.a. sauna, jacuzzi og hamam, frisør, børneklub (4-12 år) og legeplads. Og til de aktive gæster findes der både fitnessrum, tennisbane, basketball, spillerum, dart og bordtennis. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg. Derudover organiserer hotellets animation team lettere aktiviteter for både børn og voksne, i højsæsonen også aftenunderholdning to gange om ugen.

På området finder du flere uden- og indendørs barer, en buffetrestaurant og hele fire a la carte-restauranter (et besøg pr. ophold. Bordreservation nødvendig).

Hotellet er beliggende kun 50 m. fra stranden (gangtunnel forbinder hotel med strand). Her finder du hotellets egne solsenge og parasoller samt du kan booke diverse vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Værelserne
Moderne, lyse værelser med balkon, aircon, satilit-tv, telefon, minibar (mod betaling) og sikkerhedsboks. Der er desuden mulighed for en ekstra opredning (foldeseng / enkelseng) Badeværelserne er udstyret med bruseniche, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (25 m2) med plads til i alt 3 personer
Suite (41 m2) med plads til i alt 5 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Akti Imperial Deluxe hotel tilbyder ikke handicapværelser. Hotellet ligger desuden i et område med meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra byen, hvis man er bevægelseshæmmet. Derudover findes der en del trapper på hotellets område. For at komme til stranden skal du ligeledes benytte trapper.  

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område, hvor lyde fra hotellets poolområde og omkringliggende hoteller kan virke forstyrrende. Bygget i 1968 og senest renoveret i 2017/2018. I alt 710 værelser fordelt i en hovedbygning med ni etager. Elevator. Hæveautomat (ATM). Konferencefaciliteter. Gratis wifi på hele hotellet og gratis internetcafé. 24 timers roomservice. Poolhåndklæder mod et depositum på 10 euro. Hotellet har desuden eget minimarked og smykkebutik. All Inclusive gælder også på stranden.

Adresse: Trianton Ave. Ixia, 85100 Rhodes
Tlf. +30 2242 09 23 16

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE