Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Labranda Blue Bay Resort

Labranda Blue Bay Resort

Sæson:

Dejligt familiehotel med gratis adgang til vandland
Labranda Blue Bay Resort passer familier, der ønsker at bo fredeligt, tæt ved stranden og med masser af plads til sjov og leg. Hotelområdet er stort, og der er masser af faciliteter, herunder spa med indendørs swimmingpool, sauna, lille fitnessområde med cardiomaskiner, billard, bordtennis, tennis, 2 legepladser, beachvolley, vandsport og en animation team, der arrangerer lege, motionshold og underholdning. For de små er her legeplads og miniklub (ikke dansktalende, 4-12 år). Hotellet har et par barer og to buffet-restauranter med henh. italiensk og græsk, der kan benyttes en gang gratis i løbet af opholdet.

På Labranda Blue Bay Resort er flere swimming pools i den store have. På den anden side af gaden over for hotellet er der et dejligt vandland* med fem vandrutsjebaner, en piratbåd med vandrutsjebaner, vandplaskeområde og meget mere - og der er gratis adgang for hotellets gæster *. Hotellet ligger i et område, hvor der mest er større All Inclusive-hoteller, restauranter og butikker. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelserne
Værelserne i hovedbygningen er flot indrettet i lyse farver. Alle værelser har klinkegulve, lille køleskab, satellit-tv, aircondition (centralstyret), sikkerhedsboks, kedel (på anmodning) og balkon eller terrasse. Bemærk, badeværelserne har badekar med bruser eller en brusekabine samt toilet og hårtørrer. Værelserne i anneksbygningen (garden) er noget enklere indrettet. Disse værelser ligger i et roligere område omgivet af grønne områder. Værelserne er udstyret med badekar (familieværelse) eller brusekabine (standardværelse), men har samme faciliteter som værelserne i hovedbygningen.
Superiorværelse (25 m2) med plads til 3 personer. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Badeværelset har badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (22 m2) med plads til 2 personer. Værelset er indrettet  med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Placeret i anneksbygningen. Badeværelset har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Familieværelse (26 m2) for op til tre voksne eller to voksne med to børn under 12 år. Disse værelser består af to soveværelser med en halvvæg i mellem og et badeværelse. Placeret i anneksbygningen. Badeværelset har enten badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Familieværelse (have- eller havudsigt) (27 m2) for op til fire personer (hvoraf mindst ét barn under 12 år). Disse værelser består af et soveværelse med en dobbeltseng og en stue med sovesofa. Havudsigt mod tillæg. Badeværelset har badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse Familie (35 m2) for op til fire personer (hvoraf mindst ét barn er under 12 år). Disse værelser består af to soveværelser og en stue med sovesofa. Badeværelset har badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Labranda Blue Bay Resort tilbyder ikke handicapværelser. Hotellet har dog ramper rundt på området, men kun elevator i hovedbygningen. Hotellets nærområde har et generelt fladt terræn.
 
Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Lyd fra overflyvninger og fra hotellets poolområde og underholdning kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1978-1988, renoveret i 2009 og i vinteren 2016/17 (anneks samt værelser). I alt 478 værelser fordelt på en hovedbygning, en anneksbygning og flere rækkehus-lignende klynger (bungalows). Elevator kun tilgængelig i hovedbygningen, de andre bygninger har kun en eller to etager. Anneksbygning ligger omkring 200 meter væk fra hovedbygningen. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder til rådighed mod depositum. Der er gratis wifi på hotellets område og internetcafe mod betaling. Aircondition i hovedbygningen er centralt styret og startes normalt medio juli til midten af september med tidsbegrænsninger. *Badelandet er ikke drevet af hotellet, men der er fri adgang for hotellets gæster. Nogle vandrutsjebaner er fra 12 år andre 15 år, også et område med vandrutsjebaner for mindre børn.

Adresse: Ialyssos Beach, Rhodos
Tlf. +30 224 109 1131

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( All over hotel )

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service