Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kassandra Lejligheder

Kassandra Lejligheder

Sæson:

Populært lejlighedshotel
Kassandra lejligheder ligger i udkanten af ​​Ialyssos omgivet af smukke græske huse. Her er du i gåafstand til både centrum og strand. På stranden kan man leje solsenge og parasoller mod betaling. Lejlighedskomplekset består af flere bygninger omkring et relativt lille, men hyggeligt poolområde med fire pools, hvoraf to er til børn. På hotellet findes flere barer, en a la carte-restaurant, en lille, men fin spa med sauna og hamam, billard og en lille legeplads.

Kassandra Lejligheder ligger i et rolig område, hvor atmosfæren er afslappet. Et par gange om ugen i højsæsonen arrangerer hotellet underholdning eller temamiddag, såsom karaoke, live musik eller græsk aften. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelserne
Rummelige, lyse og pæne lejligheder, ganske enkelt møbleret. Alle lejligheder har nyere dobbeltsenge, klinkegulve, tv (lokale kanaler), sikkerhedsboks (mod tillæg), hårtørrer og møbleret balkon eller terrasse. Aircondition (18 euro/pr.uge). Køkkenhjørne med to kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr (el-kedel kan lånes i receptionen).  Badeværelse med bruseniche eller badekar med bruser (et par lejligheder) og toilet. Værelserne er af varierende standard.
Et-værelses lejlighed (studio) 30 m2 for op til 3 personer med køkkenhjørne. Mulighed for en ekstra seng.
To-værelses lejlighed (45 m2) for op til 5 personer. Et soveværelse og en stue med køkkenhjørne. Mulighed for to ekstra senge.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kassandra lejligheder tilbyder ikke handicapværelser og grundet mange trin på området, anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Desuden ligger lejlighederne i et område med meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra Ialysos by, hvis man er bevægelseshæmmet. 

Måltider
Ingen pension / Morgenmad

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Lyd fra overflyvninger kan være irriterende. Bygget i 1989-2000, løbende renoveringer, senest 2010. I alt 143 værelser fordelt på fem bygninger. Elevatorer. Gratis wifi på hele hotellet. Poolhåndklæder til rådighed mod depositum. ATM (hæveautomat) i lobbyen.

Adresse Rimini 1 85101 Ialysos, Rhodes
Tlf. 0030 22410 94236

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar ( By the pool )
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE