Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Bayside Hotel Katsaras Lejligheder

Bayside Hotel Katsaras Lejligheder

Sæson:

Lejlighedshotel i Ialyssos direkte på stranden
Bayside Hotel Katsaras Lejlighedskomplekset ligger lige ved stranden i Ialyssos. Det passer familier og par, der ønsker at slappe af og nyde solen og havet. Bygningerne er omgivet af græsplæner og i midten ligger poolområdet med både hovedpool og børnepool. Også ved det solrige poolområde har du gode muligheder for at slappe af på en solseng og at tage en forfriskende dukkert. Hotellet har både indendørs og udendørs bar og restaurant. Omkring hotellet er der en del andre hoteller, et par restauranter og et lille supermarked. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Det er let at tage bussen til Rhodos by, hvis du ønsker at shoppe, opleve byen og kulturlivet.

Lejlighederne
Lyse, enkle og traditionelt indrettede lejligheder af varierende standard. Alle lejligheder består af et soveværelse med tekøkken. I lejlighederne er klinkegulve, satellit-tv, WiFi, aircondition, telefon og møbleret balkon eller terrasse. Tekøkkenet har to kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Badeværelse med brusekabine og toilet, hårtørrer udlånes fra receptionen. Badeværelserne fremstår slidte.
Et-værelses lejlighed (20 m2) for 2 personer med mulighed for ekstra opredning til 1 barn under 12 år.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Bayside Hotel Katsaras Lejlighedskompleks tilbyder ikke handicapværelser. På området findes der en del trapper og ingen elevator. Lejlighedskomplekset ligger dog i et relativt fladt område, hvor der bl.a. er fin adgang til strand, hvis man er bevægelseshæmmet. 

Måltider
Ingen pension / Morgenmad

Øvrigt
Strand / turistområde med lokal trafik. Lyd fra overflyvninger kan være irriterende. Bygget i 1994, renoveret i senest i 2015 og 2018. I alt 72 værelser fordelt på tre bygninger i 3 etager. Ingen elevator. WiFi er gratis på hele hotellets område. En gade skal krydses for at nå stranden. Solsenge og parasoller på stranden mod betaling. Sikkerhedsboks i receptionen mod betaling (20 euro for 1 uge og 25 euro for 2 uger). Hævneautomat (ATM) og et supermarked er omkring 100 meter væk. Poolhåndklæder ved forespørgsel.

Adresse: Kremasti 851 04, Ialyssos, Grækenland
Tlf: +30 2241 095004

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks i reception ( 20€ /week, 25€/2 weeks )
  • Internetforbindelse ( All over hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE