Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

Sæson:

Hotel lige ud til stranden og med stor have
Et stenkast fra Middelhavet ligger All Senses Ocean Blue Sea Side Resort godt placeret, hvis du på din sol- og badeferie er til skønne dukkerter i Middelhavet. Hotellet har en dejlig stor have med græsplæne, legeplads til børn og poolområde med solstole og parasoller til rådighed. Fra græsplænen er adgang til sand- og stenstranden, som er offentlig. Her er parasoller og solstole mod betaling.

Af andre faciliteter kan du forkæle dig selv med spa, skønhedscenter med massage og behandlinger eller sauna. Du har også mulighed for en omgang billard, bordtennis eller tennis. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling. Her arrangeres special nights og daglig let underholdning og aktiviteter.

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort tilbyder indendørs- og udendørs bar samt måltider i hotellets hovedrestaurant alt efter valgte måltider.

Værelser
Alle værelser er moderne og komfortable og har sikkerhedsboks, aircondition (centralstyret), satellit-tv og lille køleskab. Mulighed for kedel ved forespørgsel i receptionen.
Standardværelse uden balkon (20 m2) har plads til 3 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning. Badeværelser har enten badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelse med have-udsigt (22 m2) har plads til 3 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Badeværelser har enten badekar eller bruser, toilet og hårtørrer. Balkon.
Standardværelse med pool og delvis hav-udsigt (22 m2) har plads til 3 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Badeværelser har enten badekar eller bruser, toilet og hårtørrer. Balkon.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet har 4 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Hotellet ligger i forholdsvis fladt terræn, men har trin på området. Dog via ramper og elevator i hovedbygningen er hotelområdet og hotellets faciliteter tilgængelige.

Måltider
Halvpension / All Inclusive

Øvrigt
Turistområde. Rolige omgivelser, støj fra poolområde og overflyvende fly kan være forstyrrende. Bygget i 1996, 2. bygning bygget i 2006, renoveret i 2018. I alt 191 værelser, og hotellet består af 4 bygninger á 4 etager. Kun elevator i hovedbygningen. Trin på hotelområdet. Gratis Wifi på hele hotellet. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Kremasti, Ialyssos, Rhodos
Tlf.: +3022241 249980

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Mainbar )
  • Udendørs bar ( Poolbar )
  • Spisesal ( Captain's main resturant )
  • A la carte - gratis

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE