Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Viaros Lejligheder

Viaros Lejligheder

Sæson:


Hyggeligt familiedrevet Lejlighedshotel i Gerani

Viaros Lejligheder er et lille familiedrevet lejlighedshotel med en rolig beliggenhed i den lille landsby Gerani. Viaros passer til dig, der ønsker at tage det roligt og slappe af. Det ligger lige ved stranden og har et lille poolområde med tilhørende poolbar, der mod betaling serverer morgenmad og lette måltider. Hotellets gæster er velkomne til at medbringe solstole fra poolområdet til stranden lige ved hotellet, som er en stenstrand. 200 m fra hotellet er en sandstrand, hvor solsenge og parasoller kan benyttes mod betaling.

Nær Viaros Lejligheder er nogle restauranter og små butikker i lokalområdet. Et par kilometer fra Gerani ligger den mere livlige by Platanias, og bus kører til Chania én gang i timen (bussen stopper omkring 400 m væk).


Lejlighederne

Lyse, pæne og hyggelige lejligheder holdt i traditionel indretning. Alle lejligheder er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, klinkegulv, aircondition (mod tillæg), sikkerhedboks (mod tillæg), tv, balkon og tekøkken med minikøleskab og basalt køkkenudstyr.
Badeværelserne har brusehjørne og toilet.

1-værelses lejligheder
(35 m2, studio) plads til 3 personer med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa.

2-værelses lejligheder
(45 m2) plads til 3 personer med separat soveværelse og mulighed for en ekstra opredning på sovesofa.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej


Måltider
Ingen pension


Øvrigt

Strand-/turistområde med lokal trafik. Bygget i 1995, totalrenoveret i 2015. I alt 18 lejligheder i én bygning. Trådløst internet er tilgængeligt på offentlige områder (gratis). Sikkerhedsboks omkring 10 euro/uge, og aircondition koster omkring 5 euro/dag. Supermarked ligger omkring 150 m væk og ATM/hæveautomat ca. 1 km fra hotellet. Shuttle bus stopper omkring 100 meter fra hotellet. Receptionen er lukket om natten.


Adresse
: Gerani, Chania
Tlf.: +30693724 54 81

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1995 )
  • Renoveret ( totally renovated 2015 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

  • Sikkerhedsboks på værelse ( 10 / week )
  • Internetforbindelse ( in general area )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE