Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hydramis Palace Beach Resort

Hydramis Palace Beach Resort

Sæson:

Grønt og frodigt lige ned til stranden
Hydramis Palace Beach Resort ligger i Georgioupolis lige ned til stranden i et roligt og hyggeligt område omgivet af marker og palmer. Også hotellet optræder grønt og frodigt med træer, buske og farverige bougainvillas, der klatrer op ad væggene.

Mellem hotellets bygninger – med udsigt over havet – er der et lyst og luftigt poolområde med separat børnebassin og en bar ved poolen. Der er også en lobbybar, en buffetrestaurant, fitnesscenter, skønhedscenter, billard, bordtennis, tennisbane og legeplads. Hotellets animation team organiserer lettere aktiviteter for både børn og voksne hver dag, i højsæsonen også aftenunderholdning et par gange om ugen. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg.

Værelserne
Funktionelle og lyse værelser, klassisk indrettet. Samtlige værelser har klinkegulv, aircondition, telefon, safetyboks (mod tillæg), satellit-tv, minibar og balkon eller terrasse. Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (25 -28 m2) til 2 personer med dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Der er have-udsigt som standard. Delvis havudsigt, havudsigt samt havudsigt i forreste række er mod tillæg.
Singleværelse har have-udsigt og er udstyret som standardværelse. Her er plads til 1 voksen + 1 barn under 12 år.
Familieværelse (45 m2) for op til 7 personer. De fleste har to soveværelser, et større med en dobbeltseng eller to separate senge og en sovesofa – og et mindre soveværelse med to separate senge eller en køjeseng. Alle familieværelser har to badeværelser og balkon/terrasse for hvert værelse.
Suite (45 m2) består af to soveværelser med dobbeltseng eller køjeseng og en mindre stue med mulighed for to ekstra opredninger. Her er plads til i alt 6 personer. Suiterne har to badeværelser, det ene med jacuzzi. Stor terrasse med liggestole og parasoller.
Maizonette (Lejlighed 2 etager) (53 m2) til fire personer, ligger på hotellets anden sal og er på to etager. Den nederste etage er en stue med sovesofaer, og øverste etage er et soveværelse med to separate senge eller en dobbeltseng. Et badeværelse på hver etage. Skrånende lofter i øverste rum. Trapper mellem etagerne men ingen dør. To store balkoner.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hydramis Palace Beach Resort tilbyder 5 handicapvenlige værelser med bruser på anmodning. Det er i det hele taget yderst handicapvenligt med kørestolsadgang til ca. 90% af resortets faciliteter. Hydramis Palace Beach Resort  ligger desuden i et område uden store niveauforskelle.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/strandområde med gennemgående trafik. Det er ret lydt mellem værelserne. Bygget i 2003, løbende renoveringer. I alt 230 værelser fordelt på to bygninger. Konferencefaciliteter. Gratis wifi på hotellets område og på værelser med kabelforbindelse (gratis). Poolhåndklæder udlånes. Hotellets strand er ganske smal, og på selve sandstranden står solsenge til fri afbenyttelse. Fra vandbroen og ud i vandet er der dog sten og småsten.

Adresse: Dramia, Chania 73007
Tlf. +30 28310 61000

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE