Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lymberia Hotel

Lymberia Hotel

Sæson:

Enkelt All Inclusive-hotel i rolige omgivelser
Lymberia Hotel er beliggende i rolige omgivelser og i gåafstand til strand og Faliraki centrum. Hotellet har et solrigt poolområde med bar og en separat swimmingpool til hotellets mindste gæster. På området er desuden legerum, tennisbane, minigolfbane, billard og bordtennis. Op til flere gange om ugen arrangerer hotellet også forskellige aktiviteter og underholdning. (Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling).

Værelserne
Alle værelser er indrettet med klinkegulv, dobbeltseng eller to enkelte senge, satilit-tv, telefon, lille køleskab og aircon (mod betaling). Der er mulighed for en ekstra opredning (foldeseng). Badeværelserne er udstyret med bruseniche, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (19 m2) med plads til 2 voksne eller 2 voksne og et barn under 12 år.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Lymberia Hotel tilbyder 3 handicapværelser, som er beliggende i stueetagen. Generelt er hotellets område meget fladt, men hotellet ligger i kuperede omgivelser, hvorfor det kan være svært at komme til og fra stranden samt byen, hvis man er bevægelseshæmmet.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område, hvor lyde fra hotellets pool og nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Bygget i 1987 og totalrenoveret i 2008. I alt 154 værelser fordelt på fire blokke. Poolhåndklæder mod depositum på 10 euro (ved afrejse får du 6 euro retur). ATM/hæveautomat 1 km fra hotellet. Gratis Wifi i hotellets lobby og på værelserne. Sikkerhedsboks kan lejes i reception (10 euro pr. uge).

Adresse: Faliraki 851 00
Tlf.: +30 22410 85676

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Main bar )
  • Udendørs bar ( Pool/Snack bar bar )
  • Spisesal ( Main restaurant )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE