Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kriamos Blue Faliraki

Kriamos Blue Faliraki

Sæson:

Ferie i voksne omgivelser
Kriamos Blue Faliraki er beliggende i rolige omgivelser på Rhodos’ østkyst og ca. 1,5 km fra Faliraki - området er bl.a. kendt for at have en af Rhodos' bedste sandstrande. Dette All Inclusive-hotel har en aldersgrænse på 16 år + og er derfor et godt valg til parret, som ønsker en ferie i voksne omgivelser.

Hotellet byder på et solrigt poolområde med solsenge og parasoller og dæmpet musik. Derudover tilbyder hotellet både en bar i lobby og restauranten, buffetrestaurant, minimarked og billard (mod betaling). Desuden arrangerer hotellet græsk aften én gang om ugen. 700 m. fra hotellet finder du den lokale strand, hvor du mod betaling kan nyde solens stråler på en solseng - eller i skyggen under en parasol.
 
Værelserne

Værelserne er indrettet i lyse farver og har enten terrasse eller balkon. Derudover har værelserne aircondition, telefon, satellit-tv og sikkerhedsboks. Badeværelserne er små i størrelse men udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (18-20 m2) med plads til voksne
Tripleværelse (23-25 m2) med plads til 3 voksne

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kriamos Blue Faliraki tilbyder ikke handicapværelser og der er kun elevator i hovedbygningen. Desuden ligger hotellet i et område med meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra stranden og byen, hvis man er bevægelseshæmmet.  

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område, hvor lyde fra hotellets pool og nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Renoveres i 2018 og vil i sommeren 2019 i alt have 110 værelser. Elevator. Wifi (gratis) på hele hotellet. Poolhåndklæder mod despositum. Hæveautomat findes i den nærliggende by Faliraki. Transferbussen har ikke mulighed for at parkere foran hotellet, men vil forsøge at holde i nærheden.

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Lobbybar )
  • Udendørs bar ( Poolbar )
  • Spisesal ( Main restaurant )

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service