Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Evita Resort

Evita Resort

Sæson:

All Inclusive for par og familier i rolige omgivelser
Evita Resort er beliggende tæt på Faliraki, ca. 1,5 km fra centrum. Fra hotellet har du udsigt til byen, og du har også udsigt til det frodige, kuperede terræn, der omgiver Evita Sun. De grønne områder gør, at hotellet ligger i nydelige, afslappende omgivelser, hvor der ikke er meget støj.

Hotellet byder på et solrigt poolområde, hvor børne- og voksenpool er integreret og en pool med tre vandrutsjebaner (fra 6 år). Der er gratis solstole og parasoller ved poolen. Er du til en tur på stranden, ligger Kathara Beach 700 meter fra hotellet. På hotellet er også en indendørsbar, poolbar og restaurant, hvor du bliver serveret hotellets All Inclusive-måltider. 1 gang om ugen er her livemusik, og 5 dage om ugen sørger hotellet for underholdning af forskellig karakter, såsom vandaerobic. Her findes også billiard, bordtennis, dart og spillerum.

Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelserne
Værelserne på Evita Resort er moderne og nutidig indretning med keramisk gulv og med balkon eller terrasse, alt efter hvor værelset er placeret på hotellet. I værelserne er sikkerhedsboks (imod betaling, 15 € om ugen), minikøleskab, satellit-tv, telefon og air-condition. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og enten badekar med håndbruser eller bruseniche.
Standard (22 m2) med plads til 3 personer. Værelset er enten med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for ekstra opredning ved forespørgsel. Adgang til balkon eller terrasse.
Familieværelse (27 m2) med plads til 4 personer. Værelserne er et stort rum med dobbeltseng og sovesofa. Mulighed for ekstra opredning. Adgang til balkon eller terrasse.
Promoværelser (22 m2) med plads til 3 personer. Samme indretning som standardværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt mulighed for ekstra opredning. Balkon eller terrasse, alt efter placering på hotellet.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Evita Resort ligger i rolige omgivelser, men lyde fra lokal trafik og hotellets aktivitetsområder såsom poolen kan høres. Hotellet er bygget i 2015 og består af 8 bygninger på 3 etager med i alt 280 værelser. Elevator i hovedbygningen. På hotellet finder du et lille minimarked og souvenirshop. Her er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Nærmeste hæveautomat/ATM ligger 800 m. fra hotellet. Poolhåndklæde udlånes mod depositum.

Adresse: Profitis Amos, 85105 Faliraki, Rhodos
Tlf: +30 22410 85110

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 15 €/week )
  • Internetforbindelse ( Free all over hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE