Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Amada Colossos Beach

Amada Colossos Beach

Sæson:

All Inclusive-hotel i dejlige omgivelser på Rhodos
Du finder det moderne All Inclusive-hotel Amada Colossos Beach på Rhodos’ Østkyst – kun et stenkast fra badestrand og 5 km fra centrum af Faliraki.

Hotellet er opdelt i forskellige zoner, hvilket gør det velegnet til både familier, par og venner. De voksne gæster kan f.eks. nyde den afgrænsede del ved poolen med poolbar og solstole, som kun er for personer over 18 år. Hvorimod de mindste gæster kan slå sig løs i vandparken, der har 7 vandrustjebaner, og på legepladsen – eller i hotellets mini club. Udover et stort og solrigt poolområde har hotellet også et spa center med tyrkisk bad og sauna, frisør, fitnessrum og tennisbaner. På området er der også flere barer, buffetrestaurant, a la carte-restaurant (et besøg pr. ophold. Bordreservation nødvendig mere end 24 timer før), natklub og minimarked. (Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg). Hotellet arrangerer desuden daglig underholdning.

Det er nemt at komme ind til centrum af Faliraki med offentlige busser, der kører lige uden for hotellet.

Værelserne
Smagfuldt indrettede og holdt i lyse farver. Værelserne er udstyret med aircon, sikkerhedsboks, telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling).
Standardværelse (23 m2) med plads til 2 personer. Badeværelserne er indrettet med bruseniche, toilet og hårtørrer. Vælg mellem bjergudsigt og havudsigt.
Tripleværelse (23 m2) med plads til 3 personer. Badeværelserne er indrettet med bruseniche, toilet og hårtørrer. Vælg mellem bjergudsigt og havudsigt.
Familieværelse (35 m2) med plads til 4 personer. Værelset er indrettet med to separate værelser (der er en åbning mellem værelserne, men der er ikke en dør). Badeværelserne er indrettet med badekar, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Amada Colossos Beach hotel tilbyder 3 handicapværelser og hotellets område er generelt fladt og uden trapper. Hotellet ligger dog i bakkede omgivelser med kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme rundt i området, hvis man er bevægelseshæmmet. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område, hvor lyde fra hotellets poolområde og nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Bygget i 1980, men har netop gennemgået en større renovering i sommeren 2017/2018. I alt 699 værelser fordelt i tre bygninger med otte etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder. Gratis Wifi på hele hotellet og internetcafe med computere mod betaling. Parasoller og solsenge mod betaling på stranden. Transferbussen parkerer ikke direkte foran hotellet. Bemærk dress code i restauranten, lange bukser er påkrævet før kl. 21.

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( All over the hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE