Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Yakinthos Hotel

Yakinthos Hotel

Sæson:


Hyggeligt familiehotel tæt på en god og børnevenlig strand

Yakinthos Hotel er et populært, familievenligt hotel i Agii Apostoli mellem Chania og Kato Stalos med kun 100 meter til den gyldne, lavvandede strand, Glaros, der er én af områdets mange fine strande. Du kan også nyde solskinsferien ved hotellets lille, men meget hyggelige, poolområde, hvor du finder en pool og separat børnepool. Her er også en snackbar, der serverer drikkevarer og lette måltider. De to ejere, mor og datter, er stolte af deres hotel og sørger for den afslappede atmosfære på hotellet.

Yakinthos Hotel er velegnet til dig, der ønsker at nyde din ferie væk fra turistmyldret, men alligevel tæt på attraktioner og underholdningsmuligheder. Agii Apostoli har flere grønne områder, et mindre udvalg af butikker og restauranter. Ønsker du et større udbud, kan du besøge de nærliggende byer Chania og Platanias.


Værelserne


Enkle og komfortable lyse standardværelser (25 m2) med varierende udformning og personlig indretning. Hvert værelse har en queen size-seng eller to separate senge og mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har møbleret balkon, mini-køleskab, telefon og tv (lokale kanaler) og aircon (mod betaling). Kaffemaskiner kan lånes i receptionen (begrænset antal).
Badeværelset har brusekabine, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Yakinthos Hotel tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Hotellets elevator medtager ikke kørestole. Rundt på hotellets område er der flere trapper og niveauforskelle og ingen ramper til kørestolsbrugere. Hotellet ligger i et område med relativt fladt terræn. 


Måltider


Morgenmad


Øvrigt


Turist-/strandområde med passerende trafik og gadeliv, som kan opfattes som forstyrrende. Bemærk lavt balkonrækværk med store mellemrum mellem lamellerne. Bygget i 2000, renoveret i 2013. I alt 39 værelser fordelt på to bygninger. Wifi på hele hotellet og på værelserne og internethjørne i lobbyen (gratis). Saftetybok kan lejes mod betaling. Solsenge og parasoller tilgængelige ved hotellets pool mod betaling. ATM/hæveautomat 20 m og supermarked 50 m fra hotellet. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.


Adresse

: Kato Daratso, Agii Apostoli, Chania
Tlf./Fax: +30 282 10 334 56/33478 // +30 282 10 335 70

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE