Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Nontas Hotel & Lejligheder

Nontas Hotel & Lejligheder

Sæson:

Hyggeligt poolområde og tæt på den smukke strand i Agii Apostoli
Nontas Hotellejligheder er et lille, dejligt lejlighedshotel beliggende ved hovedvejen mellem Kato Stalos og Chania. Nontas Hotel & Lejligheder har et lyst og hyggeligt poolområde, som er hotellets hjerte. Ved poolen finder du liggestole, siddepladser og en bar, som også serverer snacks og morgenmad. I løbet af juni til august arrangeres en græsk aften omkring poolen en aften om ugen. Tilknyttet hotellet finder du også en spa og en lille butik, der sælger lokale produkter. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Nontas Hotellejligheder ligger i gåafstand til den smukke laguneformede strand i Agii Apostoli. Og du er fra hotellet også i gåafstand til centrum, butikker, restauranter og supermarkeder. Gode forbindelser med bus flere gange i timen til både Chania og Platanias.

Lejligheder
Lyse, venlige og robust indrettede lejligheder med træmøbler. Alle lejligheder har klinkegulve, telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse (lav balkonrækværk med bred afstand mellem lamellerne). Køkkenniche med to kogeplader, køleskab, emhætte, enkle køkkenredskaber og kedel. Badeværelserne har bruser og toilet (hårtørrer på anmodning). Lille sikkerhedsboks koster omkring 10 euro/uge og aircondition 7 euro/dag (oktober 2018).
Et-værelses lejligheder (studio 26 m2) med to separate senge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. I den ene del af rummet er et lille tekøkken.
To-værelses lejligheder (36 m2) med et soveværelse (to separate senge) og en stue med to ekstra opredninger på sovesofaer og et lille tekøkken. 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nontas Hotellejligheder har 2 handicapvenlige lejligheder, 1 studio og 1 to-værelses, til rådighed på anmodning. Ramper tilgængelige på hotelområdet til lejligheder og poolområde. Agii Apostoli har blandet tilgængelighed for bevægelseshæmmede personer. Størstedelen af fortovene er dog smalle og med høje kantsten og begrænset ramper. Fladt ved strand og hovedvej, sandstrand med begrænset tilgængelighed.

Måltider
Ingen / Morgenmad

Øvrigt
Strand/turistområde med gennemgående trafik. Bygget i 2001, renoveret i 2012 og 2016. I alt 30 værelser fordelt på to bygninger. Ingen elevator. Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og to stationære computere (gratis).  ATM/hæveautomat er omkring 100 meter væk, nærmeste supermarked ca. 30 meter væk.

Adresse: Kato Daratso / Agii Apostoli, Chania, Kreta
Tlf: +30 282 10 337 77/8

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service