Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Minos Village Lejligheder

Minos Village Lejligheder

Sæson:

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering ***+

Mindre, men meget friskt lejlighedshotel i Santa Marina
Minos Village lejligheder ligger i byen Santa Marina, men kun 250 meter fra både strand og andre faciliteter såsom shopping og restauranter. Minos er et lille og hyggeligt lejlighedshotel, men det fremstår meget friskt og er moderne indrettet. Stor pool med adskilt børnebassin, her er der også en poolbar, hvor man kan købe både drikkevarer og snacks. For de små, ​​har hotellet en lille udendørs legeplads.

Minos Village er velegnet til dig, der ønsker en afslappende ferie og ønsker at bo i et mindre lejlighedskompleks. Der er ca. 350 meter til stranden. Liggestole og parasoller er mod tillæg. Mulighed for at leje strand/poolhåndklæder fra receptionen. Hotellet arrangerer live musik en gang om ugen.

Værelserne
Værelserne er meget moderne og er skandinavisk indrettet i turkise og beige farver. Værelserne har et lille tekøkken med basale køkkenredskaber og mikroovn, køleskab, kedel, kaffemaskine og kogeplader. Alle værelser har også air condition (mod betaling), tv (lokale kanaler), telefon og safetyboks (mod betaling).
Badeværelset er lille, men moderne og har et brusebad med et bruseforhæng, toilet og hårtørrer. Ikke alle værelser har balkon!
Et-værelses lejlighed (studio, 25 m2) med plads til i alt 3 personer.
To-værelses lejligheder (35 m2) med med plads til i alt 4 personer. Lejligheden er indrettet med separat soveværelse.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Minos Village lejligheder tilbyder ikke handicapvenlige lejligheder og ej heller elevator, hvorfor det ikke kan anbefales til bevægelseshæmmede personer. Minos Village ligger desuden i et område med meget kuperet terræn.

Måltider
Ingen pension / Morgenmad

Øvrigt
Minos Village er et mindre hotel med i alt 63 værelser, bygget i 2000 og renoveret i 2010 og 2015-16. Værelserne er opdelt i to blokke, med tre etager i hver blok. Bemærk: Ingen elevator! Gratis wifi. Receptionen er åben fra 8 til 22. Supermarked og ATM/hæveautomat ca. 300 meter fra hotellet. Gratis shuttlebus til Agia Marina og stranden

Adresse: Agia Maria , Chania Crete, Grækenland
Tlf. / Fax: +30 28210 68580 // +30 28210 68933

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 22 km )
  • Strand ( Agia Marina - 350 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 300 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 9 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Udendørs bar
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE