Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Haris

Hotel Haris

Sæson:

Charmerende mellemklassehotel beliggende ved stranden
Hotel Haris er et hyggeligt hotel med en smuk beliggenhed lige ved stranden. Her er du også tæt på centrum i Agia Marina med sin vifte af butikker, taverner og barer. Her kan par og venner nyde en dejlig sol- og badeferie med pool, strand og byliv.

Hotel Haris har en karakteristisk udforming, hvor poolområdet med udsigt til stranden og havet er omdrejningspunktet. Her er voksenpool, børnebassin og en snackbar, der serverer drinks og lettere anretninger. I restauranten nydes valgte måltider. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Standardværelser (20-25 m2) med plads til max 3 personer. Enkle, lyse værelser med varierende udformning. Hvert værelse har to separate senge med mulighed for en ekstra foldeseng, balkon eller terrasse, marmorgulve, lille køleskab, telefon og satellit-tv (begrænset udvalg af kanaler). Sikkerhedsboks på værelset koster ca. 1,5 euro/dag eller 10 euro/uge (Passer ikke til bærbar computer). Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet har ikke handicapvenlige værelser til rådighed, og hotelområdet har flere trin og ingen elevator eller ramper.

Måltider

Morgenmad / Halvpension

Øvrigt

Turist-/strandområde med passerende trafik og gadeliv, som kan opfattes som forstyrrende. Bemærk balkonrækværk er lavt med afstand mellem lamellerne. Flere trapper og niveauforskelle på området. Ingen elevator. Bygget i 1991, renoveret i 2006. I alt 49 værelser fordelt på to bygninger i 3 etager. Wifi i lobbyen og pool-området (gratis). Strandhåndklæder til rådighed i receptionen for 5 euro i depositum (kan skiftes hver tredje dag). Ca. 20 m til supermarked, minimarked og ATM/hæveautomat på hovedvejen.

Adresse
: Agia Marina 229 , Chania, Kreta
Tlf./Fax: +30 282 10 688 16 // +30 282 10 683 93

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 24 km )
  • Strand ( Public beach - 0 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 10,3 km )

GENERELLE FACILITETER

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service