Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Elotis Suites Lejligheder

Elotis Suites Lejligheder

Sæson:

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering ***+


Centralt lejlighedshotel for alle i Agia Marina

Inden for gåafstand fra sandstranden i Agia Marina byder Elotis Suites dig velkommen til en atmosfære af komfort, ro og uovertruffen gæstfrihed. Dette er et dejligt lejlighedshotel bestående af flere bygninger i fredelige omgivelser med en masse bevoksning mellem bygningerne. Der er et mindre poolområde med en poolbar og afskærmet område til børnene. Poolbaren serverer lette måltider.

Inden for gåafstand er centrum af Agia Marina, hvor der er både restauranter og mulighed for shopping.


Lejlighederne

Lyse, friske lejligheder med varierende design. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, safetyboks (mod betaling), air condition (mod betaling), flisebelagt gulv, telefon og satellit-tv.Badeværelset har brusekabine, toilet og hårtørrer. Lejlighedernes tekøkken er udstyret med grundlæggende køkkenredskaber, kedel, kaffemaskine, køleskab og kogeplader.
Et-værelses lejlighed (25 m2) med kombineret sove-og opholdsstue.
To-værelses lejlighed
(35 m2) med soveværelse og stue.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Elotis Suites tilbyder ikke handicapvenlige lejligheder og ej heller elevator,  hvorfor det ikke kan anbefales til bevægelseshæmmede. Lejlighedshotellet ligger i et område med relativt fladt terræn, men tæt på trafikeret vej, som skal krydses for at komme til stranden.


Måltider
Ingen pension / Morgenmad


Øvrigt

Turist/strandområde med passerende trafik og gadeliv. Forstyrrelse fra trafik og hotellets egen poolbar kan forekomme. Trapper og niveauforskelle på området. Bygget i 1984 og renoveret i 2011, 2015 (restaurant og 2016 (badeværelser). I alt 23 værelser fordelt på fire bygninger. Gratis wif. Poolhåndklæde til rådighed (mod betaling).


Adresse:
Agia Maria , Chania
Tlf / Fax: +30 282 10 685 80 // +30 282 10 689 33
 
Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania Airport - 22 km )
  • Strand ( Local beach - 50 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 300 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 8 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service