Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eleftheria Hotel

Eleftheria Hotel

Sæson:


Fredfyldt atmosfære på bakketoppen med udsigt over havet

Eleftheria Hotel ligger på en lille bakketop omtrent 850 m fra stranden. Her er en dejlig panoramaudsigt ud over havet ved Agia Marina. Hotellet er familieejet og omgivet af en dejlige have og en masse olivenlunde. Området er roligt og stille og perfekt for par eller familier, der ønsker at holde ferie i fred og ro. Til børn er her også en lille legeplads.

Eleftheria Hotel har en restaurant til valgte måltider og en udendørs bar, der serverer kølige drinks mod betaling. Hotellet har et lille fitnessrum til fri afbenyttelse. Poolen på Eleftheria Hotel er både til voksne og børn, hvor et lille hjørne er seperat for børn. Det hyggelige poolområde med udsigt over havet har solstole og parasoller. Hotellet arrangerer live musik en gang ugentligt i løbet af højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Der kører gratis shuttle bus ti gange om dagen til stranden og til Agia Marina. Solstole og parasoller på den offentlige strand er mod betaling.


Værelserne

Alle værelser er indrettet med behagelig lyse og varme farver. Her er air condition, satellit-tv, radio, sikkerhedsboks (koster ca. 14 euro/uge), telefon, et lille køleskab og balkon. Badeværelserne har badekar med bruser (promoværelser) eller brusekabine, hårtørrer og toilet.
Promoværelser er på 22 m2. Nyrenoverede. Der er mulighed for en ekstra seng. Udsigt over haven.
Standardværelserne er på 22m2. Der er mulighed for en ekstra seng. Udsigt over haven, poolen eller havet. Sidstnævnte mod tillæg.
Familieværelse 34 m2 til 4 personer. Udsigt over haven.
På anmodning er der mulighed for connecting rooms. 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Eleftheria Hotel har ikke handicapvenlige værelser til rådighed, og området egner sig ikke til kørestole.


Måltider

Morgenmad / Halvpension


Øvrigt

Naturområde uden trafik og andre forstyrrelser. Bygget i 1994 med udvidelser i 1997 og 2003 med løbende renovering. Nogle værelser totalrenoveret i 2015-16. I alt 83 værelser fordelt på tre bygninger i to-tre etager. Elevator. Wifi på fællesområder og på værelser (gratis). Poolhåndklæde koster ca. 1 euro/dag. Ca. 600 m til nærmeste supermarked og ca. 850 m til nærmeste ATM/hæveautomat.


Adresse
: Agia Marina, Chania, Kreta
Tlf.+30 28210 60696/97 // Fax +30 28210 60695

Græsk skat på Overnatning

Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 23 km )
  • Strand ( Public beach - 850 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 1,5 km )
  • Hovedcentrum ( Chania - 8 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE