Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

CHC Galini Sea View

CHC Galini Sea View

Sæson:

Lyst og indbydende resort med udsigt over havet og Agia Marina
CHC Galini Sea View ligger oppe i bakkerne i udkanten af Agia Marina, hvor der er en fantastisk udsigt over byen og havet fra hotellets terrasser. Der går shuttle bus nogle gange om dagen ned til hotellets egen strand, hvor solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Der findes også en elevator man kan tage direkte ned til hovedgaden.

Udover hovedrestauranten, hvor der dækkes op til international buffet, er der både en kinesisk og en italiensk a la carte-restaurant. Det er muligt at benytte en af a la carte-restauranterne uden beregning én gang i løbet af opholdet. Der er et lille cafeteria samt bar både inde og ude og på stranden.

Galini Sea View har et lille fitness center og en spa-afdeling, hvor du kan få forskellige massage- og ansigtsbehandlinger  – her er også sauna og hamam og indendørs pool (uopvarmet). Resortet har en dejlig solterrasse med udsigt over havet, hvor også en af de fire swimmingpools er placeret. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Man skal være 16 år eller ældre for at bo på Galini Sea View.

Værelserne
Alle værelser har balkon/terrasse af varierende størrelse og er placeret enten på "bakkesiden" eller "strandsiden". Fra Strandsiden er der shuttle og elevator op til pool og restaurant. Værelserne er store og lyse og indrettet med gratis aircondition, telefon, satellit-tv, lille køleskab og gratis Safetyboks. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (28 m2) med plads til i alt 3 personer. Værelserne er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra opredning på sovesofa.
Lejlighed 2 etager (maisonette 48 m2) med plads til i alt 4 personer. Værelserne er indrettet i to etager med et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og en stue med to enkeltsenge.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Galini Sea View Hotel tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Hotellet har store niveau-forskelle og kan derfor ikke anbefales for bevægelseshæmmede og er ej heller handicapvenligt. Hotellet ligger desuden i et område med meget kuperet terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Galini Sea View er et lokalt 5-stjernet hotel, der ligger i et turist/byområde uden specielt meget trafik og gadeliv. Bygget i 2007 og løbende vedligeholdt. I alt 150 værelser fordelt på fire etager (der er elevator). Konferencefaciliteter. Wifi i lobby (gratis). Poolhåndklæder mod depositum. Badetøj og klipklappere er ikke tilladt i hovedrestauranten. Dress code for herrer i a la carte-restauranterne omfatter lange bukser og lukkede sko.

Adresse: Agia Marina, Chania
Tlf. +30 28210 68148

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE