Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dessole Lippia Golf

Dessole Lippia Golf

Sæson:

Hotel til badeferien for både par og familier
Lidt uden for Faliraki og ca. 200 m fra nærmeste strand ligger Dessole Lippia Golf Hotel. Hotellet har eget strandområde med solstole og parasoller. Og er du til pool, finder du i hotellets have to poolområder. Et med pool og musik og et mindre poolområde med børnepool og pool med 3 vandrutsjebaner. Her er også mulighed for at nyde solen på skønt græsområde.

Af faciliteter kan du forkæle dig selv i hotellets spa, skønhedscenter, sauna eller hamam. Du har også mulighed for fitnessrum, billard, bordtennis, minigolf, tennis og fodbold på lille fodboldbane. Også mulighed for golf ca. 500 m fra hotellet, der dog ikke ejer golfbanen. For børn er her børnedisko, børneklub (ikke dansktalende) og meget lille legeplads. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Dessole Lippia Golf Hotel har flere barer, bl.a. indendørs lobbybar og udendørs poolbar, buffetrestaurant, hvor du nyder dagens måltider, og a la carte restaurant (gratis én gang pr. ophold, husk reservation). Hotellet arrangerer bl.a. livemusik og græsk aften en gang om ugen, og animationsholdet sørger for let underholdning og aktiviteter i løbet af dagen.

Værelser
Komfortable værelser indrettet med sikkerhedsboks, aircondition (periodevis slukket), satellit-tv, minikøleskab og balkon. Nogle standardværelser har terrasse. Badeværelser har badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelser (20-26 m2) har plads til 2 personer.
Familieværelser (26-39 m2) har plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Superior familieværelser (45-55 m2) har plads til 4 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet anbefales ikke for bevægelseshæmmede personer, da det ikke tilbyder handicapvenlige værelser, og værelser har begrænset bredde og badekar. Hotellets område er dog handicapvenligt.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde. Støj fra poolområde kan være forstyrrende. Bygget i 1995, renoveret i 2005. 242 værelser, 4 bygninger, 3 etager på 3 af bygningerne. Elevator. Wifi gratis på hotelområdet. Poolhåndklæder til rådighed. Konferencefaciliteter. Minimarked og enkelte butikker findes på hotelområdet. Supermarked og ATM/hæveautomat ca. 2 minutters gåafstand fra hotellet. Bemærk, nogle steder er balkonrækværk 90 cm og ikke de anbefalede 110 cm.

Adresse: 85103 Afantou, Rhodos, Grækenland
Tlf.: +30 22410 52007

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1995 )
 • Renoveret ( Partly (50 rooms) 2005 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 floors for 3 buildings )
 • Elevator ( In all buildings )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse ( Electronic )
 • Internetforbindelse ( Free all over the hotel )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

: betalt service