Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Royal Albatros Moderna

Sæson:


Hotel med badeland

Royal Albatros Moderna ligger ved stranden i området Nabq. Hotellet har flere barer, buffetrestaurant, a la carte-restaurant (mod tillæg) og en natklub. Her er ni pools (de fleste er opvarmet om vinteren, afhængigt af vejret). 

Der er vandland med flere vandrutsjebaner af varierende størrelser og forskellige adgangsaldre for børn, yngst med 8 år. Der er også en bred vifte af aktiviteter og faciliteter såsom spa, hamam, sauna, fitnesscenter, billard, bordtennis, minigolf, tennis, basketball, volleyball, fodbold, beachvolley, vandsport, børneklub (ikke-dansktalende personale), og en legeplads. Der er et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter og underholdning hele dagen (ikke dansktalende). Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.


Værelser

Standardværelse (35 m2) med to enkeltsenge eller en queen-size seng, samt muligheden for to ekstra senge, så der i alt er plads til 2 voksne + 2 børn under 12 år.
Familieværelser (85 m2) for op til fire voksne + 1 barn under 12 år består af et soveværelse og et mindre værelse med ekstra senge.
Alle værelser har klinkegulve, telefon, satellit-tv, mini-bar (vand inkluderet), air condition, sikkerhedsboks, elkedel for te og kaffe og en balkon eller terrasse.
Badeværelse med badekar og bruseniche, toilet og hårtørrer.
 

Måltider
All Inclusive


Øvrigt

Strand / turistområde med lokal trafik. Bygget i 2004, renoveret i 2016. I alt 680 værelser fordelt på seks bygninger. Niveauforskelle og trapper på området. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder til rådighed. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed.  Wifi gratis på hele hotellet. Hæveautomat, minimarked frisør, og butikker på hotellet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.


Adresse
: Nabq bay, Sharm el Sheikh

Tlf
 +20 69 3710401 - 8

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 with ground floor )

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( Wi Fi Free )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service