Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Royal Albatros Moderna

Royal Albatros Moderna

Hotel med badeland i Sharm el Sheikh
Royal Albatros Moderna ligger ved sandstranden i området Nabq og er perfekt til en dejlig vinterferie for både par og familier. Hotellet har flere barer, buffetrestaurant, a la carte-restaurant (mod tillæg) og en natklub. På hotellet finder du ni pools (flere opvarmet om vinteren). Vandlandet på Royal Albatros Moderna er med 10  vandrutsjebaner, 4 for børn og 6 for voksne, af varierende størrelser og forskellige adgangsaldre for børn, yngst med 10 år. På hotellets strand kan du slappe af på solsengen, snorkle i Rødehavet via badebroen eller soppe i vandkanten.

På Royal Albatros Moderna er også en bred vifte af aktiviteter og faciliteter såsom spa, hamam, sauna, fitnesscenter, billard, bordtennis, minigolf, beachvolley, vandsport, børneklub (ikke-dansktalende personale) og en legeplads samt en multibane med tennis, basketball, volleyball og fodbold. Royal Albatros Moderna har et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter og underholdning (ikke dansktalende). Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelser
Alle værelser har klinkegulve, telefon, satellit-tv, mini-bar (vand inkluderet), aircondition (periodevis slukket), sikkerhedsboks, elkedel for te og kaffe og en møbleret balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar og håndbruser eller bruseniche samt toilet og hårtørrer.
Standardværelser (35 m2) med to enkeltsenge eller en queen-size seng, samt muligheden for en ekstra seng, så der i alt er plads til 2 voksne + 2 børn under 12 år.
Familieværelser (85 m2) for op til fire voksne + 1 barn under 12 år består af et soveværelse og et mindre værelse med ekstra senge.

1 handicapvenligt værelse er til rådighed på anmodning. Placeret i stueplan.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
740 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
980 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand / turistområde med lokal trafik. Støj fra poolområdet kan virke forstyrrende. Bygget i 2004, senest renoveret i 2018. I alt 658 værelser fordelt på seks bygninger á 3 etager. Niveauforskelle og trapper på området. Kun elevator i receptionen til restauranten, ikke i værelsesbygninger. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder til rådighed. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. All Inclusive gælder også strandbaren. Wifi gratis på hele hotellet. Hæveautomat, minimarked, frisør og butikker på hotellet.

Adresse: p.o.box 215 Peace road, Nabq bay, Egypten
Tlf: +20 69 3710401 - 8 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service