Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Park Inn By Radisson

Park Inn By Radisson

Sæson:

Børnevenligt med stort vandland
Park Inn by Radisson Sharm el Sheikh Resort har ikke bare et langt navn men også et stort vandland med over 30 vandrutsjebaner af varierende størrelser og med forskellige adgangskrav - nogle er kun for voksne, svimmingpool med bølge maskine og en "lazy river" (nogle pools er opvarmet om vinteren, afhængigt af vejret).

Hotellet har buffetrestaurant, hvor hovedmåltiderne kan indtages, og a la carte-restaurant (på søsterhotellet Radison Blu mod tillæg), flere barer, spa med hamam og sauna, fitness samt mulighed for bordtennis, billard, tennis, fodbold, beachvolley og vandsport. Der er også en legeplads, legerum og miniklub (ikke dansktalende). Der er underholdning og aktiviteter dagligt. Nogle aktiviteter / faciliteter mod ekstra betaling.
Centralt beliggende i Nabq med butikker og restauranter i området.

Værelser
Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks, air condition, minibar (med vand - opfyldes ved efterspørgsel) og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og badekar og brusekabine.
Standardværelse (33 m2) Indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng i sovesofa, således at der i alt er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Mulighed for havudsigt mod tilllæg.
Familieværelse (68 m2)  har plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år og består af to værelser, et soveværelse til to personer og en stue med ekstra senge i en sovesofa og to badeværelser.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med gennemkørende trafik og fra hotellets eget område, som kan opfattes distraherende. Bygget i 2005, løbende renoveringer, senest i 2011.Tre etager med i alt 401 værelser. Ingen elevator. Hæveautomat 100 m fra hotellet. Gratis wifi i hotellets lobby. Poolhåndklæder til rådighed. Stranden tilhører søsterhotellet Radision Blue og her gælder All Inclusive på strandbar og solstole og parasoller til rådighed. Stranden er en stenstrand 500 m fra hotellet - der kører en shuttlebus mellem hotel og strand. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse Nabq Bay, Sharm el Sheikh
Tlf +2 (069) 3710 313


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris ( In Rdisson blu )

POOLS

  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
  • Børnepool

STRAND

  • Hotellets strand ( in Radisson Blu )
: betalt service