Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Maritim Jolie Ville Golf & Resort

Maritim Jolie Ville Golf & Resort

Sæson:

Børnevenligt 1. klasses resort tæt på strand og golfbane
Maritim Jolie Ville Golf & Resort er en oase ved Rødehavet. Hotellets største pool bugter sig som en slange i en lazy river rundt i den frodige grønne have, og der er masser af muligheder for at finde en stille og rolig krog til afslapning. Den er udstyret med vandrutsjebaner og små vandfald. (Flere af hotellets pools er opvarmede nov-mar, afhængig af vejret.)
 
Faciliteter, såsom fire tennisbaner, vandsport, bordtennis, volleyball, fodbold, beachvolley, fitnesscenter, minigolf, natklub og sauna. Hotellets golfbane ligger lige ved siden af hotellets område. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling. Indendørs og udendørs bar, strandbar, buffetrestaurant og a la carte (ekstra betaling). Der arrangeres jævnligt underholdning, live musik og temaaftner. For de små er der legerum, miniklub og legeplads (ikke dansktalende).

Værelser
Rummelige og velindrettede værelser.
Standardværelse (50-55m2) med to enkeltsenge eller en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning, så der er plads til i alt 3 voksne + 1 barn under 12 år. Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, air condition, sikkerhedsboks, minibar (ekstra gebyr), telefon, el-kedel, balkon eller terrasse.
Mulighed for havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Øvrigt
Turistområde, hvor lyde fra hotellets poolområde kan opfattes som forstyrrende. Bygget 1998, senest renoveret i 2016. 418 værelser fordelt på otte bygninger. Elevatorer. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder er inkluderet. Gratis wifi i lobbyen. Frisør, minimarked, butikker og ATM/hæveautomat på hotellet. Solsenge og parasoller til rådighed på hotellets strand og areal ned mod vandet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Um Marikha Bay, Sharm el Sheikh
Tlf: / Fax: +20 69 360 32 00 +20 69 360 32 00 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( B + 2 floors )
  • Elevator ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service