Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Charmillion Club Resort

Charmillion Club Resort
Charmillion Club Resort har pool og børnepool, som alt efter vejret kan opvarmes om vinteren. Hotellet har udendørs og indendørs barer, natklub, strandbar, buffetrestaurant og a la carte-restaurant (et besøg med fast menu inkluderet ellers ekstra betaling).

Du finder desuden spa, sauna, hamam og fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, volleyball, fodbold og beachvolley. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling.

Der bliver jævnligt arrangeret underholdning samt live musik og temaaftner. For de små er der legerum, legeplads og miniklub (ikke dansktalende).

Værelserne
Standardværelse (42 m2) med plads til 2 voksne + 2 børn under 12 år på en ekstra opredning. Alle værelser er udstyret balkon eller terrasse, air condition, sikkerhedsboks, satellit-tv, telefon og minibar (ekstra betaling).
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Tre handicapværelser til rådighed på forespørgsel.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet skiftede i oktober 2017 navn fra Sea Club Resort og ligger i et roligt turistområde, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2001 og senest renoveret i 2016. Det består af en hovedbygning og otte andre bygninger med i alt 376 værelser. Ingen elevator. Konferencefaciliteter. Wifi gratis i lobbyområdet. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. Poolhåndklæder til rådighed. Supermarked, minimarked, frisør, butikker og hæveautomat på hotellet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse Napq Bay, Sharm El Sheikh
Tlf +20693710170 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service