Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Amwaj Oyoun & Resort

Amwaj Oyoun & Resort

Amwaj Oyoun Resort og Spa ligger i Nabq Bay og byder på hele otte pools, heriblandt afslapningspool, børnepool og opvarmet (i vintersæson fra november) pool. En pool er desuden udstyret med vandrutsjebane (min. alder 11 år). Hotellet har strandbar samt indendørs og udendørs bar. Desuden spa, sauna, hamam og et lille fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, volleyball, beachvolley og vandsport. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling.

Hotellets italienske a la carte-restaurant er med i All Inclusive og kan benyttes en gang pr. ophold. Desuden er der to andre a la carte-restauranter, der kan benyttes mod tillæg (BBQ én gang om ugen samt fiskerestaurant). To gange dagligt arrangerer animation team underholdning ved hovedpoolen. Der bliver jævnligt arrangeret underholdning, temaaftner og live musik. Til de små er her legerum, legeplads og miniklub (ikke dansktalende).

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, satellit-tv, air condition, sikkerhedsboks, elkedel og minibar (med vand - ellers mod ekstra betaling). Her er plads til 2 voksne og 1 barn på ekstra opredning. Badeværelserne er udstyret med brusekabine og/eller badekar, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (32 m2) hvor badeværelset har badekar med bruser.
Superiorværelse (32 m2) hvor badeværelset har badekar eller brusekabine.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2008 og senest renoveret i 2016. Det består af tre bygninger med tre etager og i alt 465 værelser. Ingen elevatorer. Wifi er gratis i lobby, Swoto Bar og Atrium Bar. På hotellets strand (sten og sandstrand) er solsenge og parasoller til rådighed. Adgang til vandet via 320 m gangbro over koralrevet. Poolhåndklæder til rådighed. Minimarked, frisør og butikker på hotellet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Amwaj Oyoun Resort And Spa, Nabq Bay, Sharm el Sheikh
Tlf (069) 3710655


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service