Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sharm Grand Plaza Resort

Sharm Grand Plaza Resort

Stort og fint hotel lige ned til egen strand
Sharm Grand Plaza Resort er beliggende i Nabq bay lige ud til havet, så du på din vinterferie kan nyde solen og en forfriskende dukkert. I hotellets store have ligger et dejligt poolområde med masser af plads og mange solstole og parasoller. På det solrige poolområde finder du fire pools (én er opvarmet om vinteren), og den ene er en separat børnepool. Direkte fra poolområdet kan du gå direkte ned til hotellets egen strand med gratis parasoller og solstole, og også her gælder hotellets All Inclusive.

Sharm Grand Plaza Resort har flere faciliteter og aktiviteter at byde på for både par og børnefamilier. På hotellet finder du spa, skønhedssalon, sauna, hamam, fitnessrum, billard, bordtennis, tennis, basketball, beachvolley, og der er 10 km til Sinai golf. For børnene er her legeplads og miniklub (ikke dansktalende). Underholdning og aktiviteter arrangeres af personalet med forskellige shows og underholdning om dagen og aftenen. Og under dit ophold er adgang til flere barer, bl.a. pool og strand bar, buffetrestaurant og a la carte restaurant. Også et diskotek er tilknyttet hotellet. Nogle aktiviteter/faciliteter på Sharm Grand Plaza Resort mod betaling.

Værelserne
Store, rummelige og lyse værelser med sikkerhedsboks, minibar, aircondition (afhængigt af vejret) dobbeltseng, satellit-tv, telefon, kedel og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelser er udstyret med badekar med brus eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelser (41-44 m2) for op til to voksne og to børn under 12 år.
Familieværelser (58 m2) for op til to voksne og to børn under 12 år.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
550 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
850 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde med passerende trafik, støj fra hotellets område og poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2006, renoveret senest i 2014. I alt 547 værelser fordelt på 6 bygninger á 3 etager. Ingen elevator. Flere niveauforskelle med trin på hotellets område. Minimarked, frisør, butikker (souvenir, boghandel, apotek) samt ATM/hæveautomat findes på hotellet, mens supermarked og nærmeste bank er på den anden side af gaden. Konferencefaciliteter. Gratis wifi i lobbyen.

Adresse: Nabq bay,South Sinai,Sharm El Sheikh,Egypt
Tlf.: 002 069 371 0640
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2006 )
  • Renoveret ( 2014 last renovation )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 included ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE