Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Charmillion Club Resort

Charmillion Club Resort

Dejligt og moderne familiehotel i Sharm el Sheikh
Charmillion Club Resort har et dejligt, stort poolområde med en stor pool, der slanger sig midt gennem poolområdet, og børnepool (opvarmet i vintertid). Her er masser af plads til at nyde din solferie i solsengene. Rundt om poolområdet er en dejlig have, som giver en følelse af luft og plads. Er du mere til stranden, har hotellet også egen strand som en del af den offentlige strand. Og er du til vandland, kan du mod betaling benytte vandlandet på Charmillion Gardens Aquapark Hotel. Så her er virkelig mulighed for en god badeferie.

Charmillion Club Resort har udendørs og indendørs barer, natklub, strandbar, buffetrestaurant og a la carte-restauranter (et besøg med fast menu inkluderet ellers ekstra betaling). Du finder desuden spa, sauna, hamam og fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, volleyball, fodbold og beachvolley. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Der bliver jævnligt arrangeret underholdning samt live musik og temaaftner. For de små er legerum, legeplads og miniklub (ikke dansktalende). Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Standardværelse (42 m2) med plads til 2 voksne + 2 børn under 12 år på en ekstra opredning. Alle værelser er udstyret med møbleret balkon eller terrasse, aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv, telefon og minibar (ekstra betaling).
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Tre handicapværelser til rådighed på forespørgsel.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
470 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
940 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje julemiddag, tillægget for nytårsmiddag bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Hotellet skiftede i oktober 2017 navn fra Sea Club Resort og ligger i et roligt turistområde, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2001 og senest renoveret i 2017. Det består af en hovedbygning og otte andre bygninger á to etager med i alt 374 værelser. Ingen elevator. Konferencefaciliteter. Wifi gratis i lobbyområdet. Internetcafe (mod betaling). På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. Poolhåndklæder til rådighed. Supermarked, minimarked, frisør, butikker og hæveautomat på hotellet.

Adresse Napq Bay, Sharm El Sheikh
Tlf +20693710170
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2001 )
 • Renoveret ( 2017 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 with ground floor )

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks i reception
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse i Wi Fi Free In reception lobby

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service

Dejligt og moderne familiehotel i Sharm el Sheikh
Charmillion Club Resort har et dejligt, stort poolområde med en stor pool, der slanger sig midt gennem poolområdet, og børnepool til de mindste. Her er masser af plads til at nyde din solferie i solsengene. Rundt om poolområdet er en dejlig have, som giver en følelse af luft og plads. Er du mere til stranden, har hotellet også egen strand som en del af den offentlige strand. Og som om det ikke var nok, kan du mod betaling benytte vandlandet på Charmillion Gardens Aquapark Hotel. Så her er virkelig mulighed for en god badeferie, sjov og leg for alle aldre.

Charmillion Club Resort har udendørs og indendørs barer, natklub (drinks mod betaling), strandbar, buffetrestaurant og a la carte-restauranter (et besøg med fast menu inkluderet ellers ekstra betaling). Du finder desuden spa, sauna, hamam og fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, volleyball, fodbold og beachvolley. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Der bliver jævnligt arrangeret underholdning samt live musik og temaaftner. For børn er legerum, legeplads og børneklub (ikke dansktalende).

Værelser
Superiorværelse (42 m2) med plads til 2 voksne + 2 børn under 12 år. Dobbeltseng og ekstra opredning på foldeseng. Alle værelser er udstyret med møbleret balkon eller terrasse, aircondition (periodevis slukket afhængigt af vejret), kedel, sikkerhedsboks, satellit-tv og minibar (ekstra betaling). Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet har tre handicapværelser til rådighed på forespørgsel, dog er hoveddør til værelset og badeværelsesdør ikke tilpasset internationale mål, og værelset er derfor ikke tilpasset kørestole. Hotellets område er forholdsvis fladt, og ramper gør området fremkommeligt.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet skiftede i oktober 2017 navn fra Sea Club Resort og ligger i et roligt turistområde, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2001 og senest renoveret i 2017. Det består af en hovedbygning og otte andre bygninger á to etager med i alt 376 værelser. Ingen elevator. Konferencefaciliteter. Wifi gratis i lobbyområdet. Internetcafe (mod betaling). På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. Poolhåndklæder til rådighed. Supermarked, minimarked, frisør, butikker og hæveautomat på hotellet.

Adresse Napq Bay, Sharm El Sheikh
Tlf +2069371017 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2001 )
 • Renoveret ( 2016 last renovation )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks i reception
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse i Wi Fi Free In reception lobby

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE