Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rixos Seagate

Rixos Seagate

Luksuriøst 5-stjernet ophold i Sharm el Sheikh
Rixos Seagate Sharm har otte pools, deriblandt lagune og børnepool. Nogle opvarmes om vinteren. Så her kan du rigtig nyde en afslappende sol- og badeferie under varmere himmelstrøg i vinterferien. Hotellet har flere udendørs og indendørs barer, strandbar, natklub, en buffetrestaurant og hele seks a la carte-restauranter, hvor af de fleste kan benyttes uden tillæg (nogle retter kan dog være mod ekstra betaling).

På Rixos Seagate Sharm finder du også spa, sauna, hamam og fitnessrum (min. alder 16 år) samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, beachvolley, pilates, aerobics, vandsport m.m. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Der bliver dagligt arrangeret underholdning samt live musik et par gange om ugen. For de små er her legeplads, legerum og miniklub (4-12 år, ikke dansktalende). Desuden teen-klub for de 13-17 årige.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med parketgulv, balkon eller terrasse, satellit-tv, air condition, sikkerhedsboks, telefon, elkedel, kaffe/te sæt og minibar (med læskedrikke og øl). Desuden badekåber og slippers.
Superiorværelse (32m2) er udstyret med dobbeltseng og har plads til højst 2 personer.
Deluxeværelse (36-40 m2) er udstyret med stor dobbeltseng og har plads til højst 3 personer med 3. person på ekstra opredning i standard seng.
Familieværelse (40-58m2) består af to værelser med dør imellem samt badeværelse. Her er plads til i alt 4 personer på stor dobbelt seng og i to enkeltsenge.
Alle badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Fem handicapværelser til rådighed på forespørgsel.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
600 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1.200 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2015. Det består af en hovedbygning og flere mindre bygninger og villaer. Der er i alt 783 værelser. Elevator (også i hovedrestauranten). Konferencefaciliteter.  Wifi uden beregning på hele hotellets område. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. For at komme i vandet skal en 175 m lang badebro henover koralrevet benyttes. Poolhåndklæder til rådighed. Frisør og butikker på hotellet. Stort shopping område tæt på hotellet. 

Adresse: Nabq Bay, Sharm el Sheikh
Tlf +20693710130
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service