Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Parrotel Aqua Park Resort

Parrotel Aqua Park Resort

Børnevenligt med stort vandland
Parrotel Aqua Park Resort er børnevenligt og har også et stort vandland med 25 vandrutsjebaner af varierende størrelser og med forskellige adgangskrav - nogle er kun for voksne, svimmingpool med bølge maskine og en "lazy river" (nogle pools er opvarmet om vinteren, afhængigt af vejret). Tilknyttet hotellet er også en strand, hvorfra du kan komme ud at snorkle og bade i Rødehavet.

Parrotel Aqua Park Resort har buffetrestaurant, hvor hovedmåltiderne kan indtages, og a la carte-restaurant (på søsterhotellet Parrotel Beach Resort mod tillæg), flere barer, spa med hamam og sauna, fitness samt mulighed for billard, tennis, beachvolley og vandsport. Her er også en legeplads, legerum og miniklub (ikke dansktalende) for børnene. Parrotel Aqua Park Resort arrangerer underholdning og aktiviteter dagligt af animation team. Nogle aktiviteter / faciliteter mod ekstra betaling.

Parrotel Aqua Park Resort er centralt beliggende i Nabq med butikker og restauranter i området.

Værelser
Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks, air condition, minibar (fyldes mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og badekar med bruser.
Standardværelse (33 m2) Indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng i sovesofa, således at der i alt er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Mulighed for havudsigt mod tilllæg.
Superiorværelse (46 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning.
Familieværelse (68 m2) har plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år og består af to værelser, et soveværelse til to personer og en stue med ekstra senge i en sovesofa og to badeværelser.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
340 kr. for rejsende med All Inclusive
Tilkøb for nytårsmiddag:
630 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje julemiddag eller nytårsmiddag til din rejse.

Øvrigt
Hed tidligere Park Inn by Radisson. Turistområde med gennemkørende trafik, støj fra overflyvende fly og fra hotellets eget område kan opfattes distraherende. Bygget i 2004, løbende renoveringer, senest i 2011.Tre etager med i alt 401 værelser. Ingen elevator. Hæveautomat 100 m fra hotellet. Gratis wifi i hotellets lobby, restaurant og poolområde. Poolhåndklæder til rådighed. Stranden tilhører søsterhotellet Parrotel Beach Resort og her gælder All Inclusive på strandbar og solstole og parasoller til rådighed. Stranden er en sand- og stenstrand 500 m fra hotellet - der kører en shuttlebus mellem hotel og strand.

Adresse P.O. Box 180 Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tlf +2 (069) 3710 313 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( March 2004 )
 • Renoveret ( 2011 last renovation )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

 • Indendørs bar
 • Udendørs bar
 • Spisesal
 • A la carte - ekstrapris ( Parrotel beach )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

 • Hotellets strand ( Parrotel beach )
: betalt service

Børnevenligt hotel med vandrutsjebaner og flere pools
Parrotel Aqua Park Resort er børnevenligt og har et stort vandland med 7 pools og 25 vandrutsjebaner af varierende størrelser og med forskellige adgangskrav - nogle er kun for voksne, svimmingpool med bølgemaskine og en "lazy river", hvor du kan flyde rundt og nyde solens stråler, mens du slapper af. Tilknyttet hotellet er også en strand, hvorfra du kan komme ud at snorkle og bade i Rødehavet fra strand og badebro.

Parrotel Aqua Park Resort har buffetrestaurant, hvor hovedmåltiderne indtages, og a la carte-restaurant (på søsterhotellet Parrotel Beach Resort mod tillæg), flere barer, spa med hamam og sauna, fitness samt mulighed for billard, tennis (på søsterhotellet), beachvolley. På hotellet er også legeplads, legerum og børneklub (ikke dansktalende) for børn. Parrotel Aqua Park Resort arrangerer underholdning og aktiviteter dagligt med animationsteamet. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.

Parrotel Aqua Park Resort er beliggende i Nabq, og uden for hotellet ligger butikker og minimarked.

Værelser
Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, sikkerhedsboks, aircondition (periodevis slukket, afhængigt af vejret), mini køleskab (fyldes dagligt med 3 vand) og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og badekar med håndbruser eller brusekabine.
Standardværelse (33 m2) Indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng i sovesofa, således at der i alt er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Superiorværelse (46 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på foldeseng eller sovesofa.
Familieværelse (69 m2) har plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år og består af to værelser, et soveværelse til to personer og en stue med ekstra senge i sovesofa.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet tilbyder ikke handicapvenlige værelser, så trods ramper på hotellets område rundt til faciliteter, anbefales hotellet ikke for kørestole. Her er også ca. 500 m. til stranden, og shuttlebussen har ikke plads til kørestole.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hed tidligere Park Inn by Radisson. Turistområde med gennemkørende trafik, støj fra overflyvende fly og fra hotellets eget område kan opfattes distraherende. Bygget i 2004, løbende renoveringer, senest i 2011.Tre etager med i alt 401 værelser. Ingen elevator. Hæveautomat 100 m fra hotellet. Gratis wifi i hotellets lobby, restaurant og poolområde. Poolhåndklæder til rådighed. Stranden deles med søsterhotellet Parrotel Beach Resort, og her gælder All Inclusive på strandbar. Solstole og parasoller til rådighed. Stranden er en sand- og stenstrand 500 m fra hotellet - der kører en shuttlebus mellem hotel og strand.

Adresse P.O. Box 180 Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tlf +2 (069) 3710 313 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2005 )
 • Renoveret ( 2011 last renovation )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

 • Hotellets strand ( In Parrotel Beach )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE