Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Cyrene Island

Cyrene Island

Hotel tæt på strand med gode muligheder for at snorkle
Cyrene Island Hotel, der ligger i mere rolige omgivelser af Sharm el Sheikh, er et godt og funktionelt hotel for dig, der gerne vil bo i et område med gode muligheder for at snorkle og dykke. Hotellets udbud af faciliteter er ikke så bredt som andre hoteller i området, men her er, hvad du behøver for et afslappende ophold i vinterferien. På Cyrene Island Hotel finder du to solrige poolområder – et ved hovedindgangen og et med udsigt til stranden og havet. I alt er her 5 pools og børnepool samt parasoller og liggestole begge steder. På hotellets strand findes også parasoller og liggestole, og på stranden indgår All Inclusive indtil solnedgang. Mulighed for vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling).

Cyrene Island Hotel byder også på flere barer, en buffetrestaurant, gym, spa, sauna, bordtennis og billard. Og for de små er en legeplads. Hotellets aktivitetshold arrangerer enkel underholdning og aktiviteter. Nogle faciliteter/aktiviteter er mod tillæg.

Værelserne
Lyse, funktionelle og rumlige standardværelser (38 m2) for i alt tre personer. En dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning i ekstra seng (120*200). Alle værelser har klinkegulv, aircondition, sikkerhedsboks, telefon, satellit-tv, minibar (vand ved ankomst, ellers mod tillæg), kedel med te- og kaffetilbehør (på anmodning) og møbleret balkon eller terrasse. Standardværelser med hav- eller pooludsigt mod tillæg. Badeværelserne er udstyret med bad, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
220 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
350 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand- og turistområde. Overflyvende fly og trafik kan virke forstyrrende. Bygget i år 2010, renoveret i 2016. I alt 207 værelser fordelt på 7 bygninger á 3 etager (ingen elevator). Mellem hotellet og stranden ligger en vej. Konferencefaciliteter. ATM/hæveautomat på hotellet. WiFi mod tillæg. Poolhåndklæder kan lejes. Aircondition er centralstyret og kan have tidsbegrænsninger. Fra hotellet afgår gratis shuttlebusser til Naama Bay. På hotellet er også minimarked og andre butikker (mod betaling).

Adresse: P.O.Box 208/Cyrene Hotels/ Ras Nasrani–Sharm El Sheikh
Tlf.: 00 20 693 670 630 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2010 )
  • Renoveret ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE