Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Cyrene Grand Hotel

Cyrene Grand Hotel

Hotel med dejlig have
Cyrene Grand Hotel ligger nær lufthavnen i et område med fine snorkelmuligheder. Hotelområdet består af en række lave hvide bygninger omgivet af en dejlig og frodig have. I haven er der flere swimmingpools med broer, hvoraf den ene swimmingpool opvarmes om vinteren. Fra hotelområdet har du en smuk udsigt over øen Tiran Island – også kaldet paradisøen. På hotellets fine sandstrand er gratis liggestole med mulighed for afslapning. Her er også en lang flydende bro til en af revene i Rødehavet, hvis du vil på snorkle-tur.

Cyrene Grand Hotel har flere barer, en buffet og to a la carte-restauranter (èn af dem med mulighed for et gratis besøg pr. ophold), fitnesscenter, spa-område, tennisbane, legeplads og flere små butikker. Hotellets aktivitetshold organiserer forskellige former for aktiviteter, motion og underholdning hver dag. Nogle aktiviteter / faciliteter er mod tillæg.

Værelserne
Komfortable og traditionelt indrettede værelser med træmøbler. Samtlige værelser har klinkegulv, telefon, sikkerhedsboks, satellit-tv, minibar (mod ekstra gebyr), kedel og balkon eller terrasse. Havudsigt eller pooludsigt mod tillæg. Badeværelserne er udstyret med badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (31 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstra opredning i foldeseng.

4 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
430 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje julemiddagen, og tillægget for nytårsmiddagen bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

I øvrigt:
Hotellet ligger i et strand- og turistområde. Lyd fra overflyvninger og fra hotellets poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2010, renoveret i 2016. I alt 468 værelser fordelt på otte bygninger á 3 etager. Kun elevator i receptionsområdet til restauranten. Konferencefaciliteter. Pool håndklæder er til rådighed. Hæveautomat/ATM, minimarked og andre butikker  findes inde på hotellets område. Gratis wifi i lobbyen.

Adresse: Ras Nasrany Bay, Montazah area, Sharm el Sheikh
Tlf: 00 20 693 670 881 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( Free in Lobby Area )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( Free in Lobby Area )

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE