Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Coral Hills

Coral Hills

Enkelt hotel med hyggelig have
Coral Hills er enkelt uden luksus, men har for både par og familier faciliteter til en dejlig sol- og badeferie. I hotellets have er områder med græs og palmer og poolområde med hovedpool for børn og voksne og relaxpool for voksne. Her kan du slappe af og nyde solen på solterrassen med solstole og parasoller. Hotellet har også shuttlebus til flere strande, hvor hotellet både har sand- og klippestrand ud til Rødehavet.

Af andre faciliteter tilbyder Coral Hills spa, sauna, hamam, fitnessrum, billard og bordtennis. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling. Med All Inclusive kan du nyde kølige drikke i hotellets lobbybar og poolbar, mens buffetrestauranten serverer dagens måltider. A la carte restaurant er mod betaling.

Værelser
Værelser er enkle, fremstår lidt slidte, men komfortable. Alle værelser har sikkerhedsboks, aircondition, telefon, satellit-tv, lille køleskab og balkon eller terrasse. Badeværelser har badekar med brus eller brusekabine, toilet og hårtørrer. Nogle værelser har connected doors.
Standardværelser (25 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for ekstra opredning på normal seng.
Familieværelser (65 m2) med plads til max 4 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for to ekstra opredning på normale senge. Vælg mellem have-udsigt eller pooludsigt.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
190 kr. for rejsende med All Inclusive
Tilkøb for nytårsmiddag:
440 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje julemiddag eller nytårsmiddag til din rejse.

Øvrigt
Turistområde i rolige omgivelser. Støj fra nærliggende poolområde og overflyvende fly kan virke forstyrrende. Bygget i 2007, renoveret i 2011. I alt 131 værelser fordelt på 7 bygninger á 2 etager. Ingen elevator. Minimarked og enkelte butikker findes på hotelområdet. Gratis Wifi i lobby og poolområde. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Hadaba Forouseya Street, Sharm el Sheikh
Tlf.: +20 69 3665808 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2007 )
  • Renoveret ( 2011 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2007 )
  • Renoveret ( 2011 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE