Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Aqua Blu Resort

Aqua Blu Resort

Resort med vandland
Aqua Blu Resort ligger på Hadaba-plateau kun 15 minutter fra downtown. Hotellet byder på hele ni pools, deriblandt bølgepool, lagune, børnepool og mange vandrutsjebaner. Der er aldersgrænser på vandrutsjebaner. Nogle pools opvarmes om vinteren. Og under dit ophold på Aqua Blu har du også gratis adgang til Albatros Aqua Park i Sharm el Sheikh.

Hotellet har flere udendørs- og indendørsbarer, strandbar med All Inclusive, natklub og buffetrestaurant. Desuden finder du på Aqua Blu Resort spa, sauna, hamam og fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, volleyball, fodbold, beachvolley og vandsport. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Her bliver også jævnligt arrangeret underholdning samt live musik og temaaftner. For de små er der legerum, legeplads og miniklub (4-12 år, ikke dansktalende).

Værelserne
Alle værelser er udstyret balkon eller terrasse, aircondition, satellit-tv, kedel, sikkerhedsboks, telefon og minibar (med drikkevand). Mulighed for ekstra opredning. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (23 m2) med plads til 2 voksne samt 1 barn under 12 på ekstra opredning.
Familieværelse (41 m2) med plads til 2 voksne + 3 børn under 12 år inkl. køjeseng og ekstra opredning.
5 handicapværelser er på anmodning tilgængelige.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
670 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
920 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.


Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde på Hadaba, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2007 og renoveret i 2016. Det består af 12 bygninger med 3 etager og i alt 520 værelser. Ingen elevator. Konferencefaciliteter. Wifi gratis i lobbyområdet og i værelser. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. Trin ned til stranden. Shuttlebus til stranden fra hotellet. Poolhåndklæder til rådighed. Frisør, butikker og hæveautomat på hotellet.

Adresse Hadaba Ras umm el Sid, Sharm el Sheikh
Tlf 0020 69 366 59 93
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2007 )
  • Renoveret ( 2017 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE