Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Amwaj Oyoun & Resort

Amwaj Oyoun & Resort

Fint hotel med plads og godt poolområde
Amwaj Oyoun Resort ligger i Nabq Bay og byder på hele otte pools, heriblandt afslapningspool, børnepool og opvarmet (i vintersæson fra november) pool på det store poolområde omkranset af palmer og græsplæner. En pool er desuden udstyret med vandrutsjebane (min. alder 11 år). Hotellet har strandbar samt indendørs og udendørs bar. Desuden spa, sauna, hamam og et lille fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, volleyball, beachvolley og vandsport. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling.

Hotellets italienske a la carte-restaurant er med i All Inclusive og kan benyttes en gang pr. ophold. Desuden er her to andre a la carte-restauranter, der kan benyttes mod tillæg (BBQ én gang om ugen samt fiskerestaurant). To gange dagligt arrangerer animationsholdet underholdning ved hovedpoolen. På Amwaj Oyoun Resort bliver jævnligt arrangeret underholdning, temaaftner og livemusik. Til de små er her legerum, legeplads og miniklub (ikke dansktalende).

Værelserne
Alle værelser er udstyret med møbleret balkon eller terrasse, satellit-tv, aircondition (afhængigt af vejret), sikkerhedsboks, elkedel og minibar (med vand - ellers mod ekstra betaling). Badeværelserne er udstyret med brusekabine og/eller badekar, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (32 m2) hvor badeværelset har badekar med bruser. Her er plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år på ekstra opredning.
Superiorværelse (32 m2) hvor badeværelset har badekar eller brusekabine. Her er plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år på ekstra opredning.
Familieværelse (48 m2) med plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år i et stort rum. Har badekar eller brusekabine. Ligger placeret i hovedbygningen med udsigt til haven.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
470 kr. for rejsende med All Inclusive
Tilkøb for nytårsmiddag:
740 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje julemiddag eller nytårsmiddag til din rejse.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor let støj forekommer fra omgivelserne og hotellets eget poolområde. Hotellet er bygget i 2007 og senest renoveret i 2016. Det består af tre bygninger med tre etager og i alt 465 værelser. Ingen elevatorer. Wifi er gratis i lobby, Swoto Bar og Atrium Bar, mens wifi er mod betaling på værelser. På hotellets strand (stenstrand) er solsenge og parasoller til rådighed. Adgang til vandet via 320 m gangbro over koralrevet. Poolhåndklæder til rådighed. Minimarked, frisør og butikker på hotellet.

Adresse: Nabq Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tlf (069) 3710655
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2008 )
  • Renoveret ( 2016 last renovation )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service