Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh

Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh

Hotel med vandland og sjov for hele familien
Albatros Aqua Park Sharm el Sheikh, der ligger i udkanten af feriebyen i Hadaba, er et elegant og fint hotel med Sharm el Sheikhs største vandland på 15 pools (flere er opvarmet om vinteren) og med mange vandrutsjebaner for både store og små, herunder fire kun for voksne og 55 for børn*. Så her er både mulighed for børn og voksne at more sig eller slappe af i poolkanten eller på en af de mange solsenge, der er placeret rundt på hotellets solrige poolområder. Perfekt til en dejlig badeferie i Egypten under varmere himmelstrøg, når de kolde og mørke dage har ramt Danmark.

Er du mere til at bade i havet og afslapning på stranden, har du ved Albatros Beach Hotel adgang til en herlig, privat sand- og koralstrand med gratis solstole. Der er ca. 1 km til stranden, og hotellet har en shuttlebus, der kører mellem kl. 8-17 hvert 30. min. mellem hotel og strand.

På Albatros Aqua Park i Sharm el Sheikh kan du vælge mellem flere barer (1 indendørs, 6 udendørs), og du finder også en buffet- og a la carte-restaurant. Hotellet tilbyder en masse faciliteter såsom spa, motionscenter, minigolf, billard, bordtennis, tennis, basket, fodbold, volleyball og vandsportsaktiviteter på stranden. For børnene er også en børneklub (ikke dansktalende) og legeplads. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning flere gange om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelser
Store og elegant indrettede værelser. Alle værelser er med klinkegulv, sikkerhedsboks, aircondition (periodevis slukket), minibar (vand indgår), telefon, satellit-tv, kedel med te- og kaffetilbehør samt møbleret balkon eller terrasse. Badeværelser er med brusekabine, toilet og hårhørrer.
Standardværelser (45 m2) med plads til i alt 3 personer med en dobbeltseng og mulighed for én ekstra seng. 
Familieværelser (55 m2) med plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.

På anmodning er fire handicapvenlige værelser til rådighed.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
740 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
980 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde med trafik. Støj fra overflyvende fly, hotellets vandland og poolområder kan opfattes forstyrrende. Bygget i 2017. I alt har Albatros Aqua Park 236 værelser fordelt på fire bygninger á to etager. Ingen elevator, men hotellet er handicapvenligt med ramper og adgang til kørestole. WiFi uden beregning i lobbyen og på værelset. På hotellet findes også ATM/hæveautomat, minimarked, frisør og andre butikker (mod tillæg). *På de større vandrutsjebaner er en aldersgrænse på 10 år (nogen af dem 12 år). Med i opholdet er det stort anlagte show Tusind og En Nats Eventyr på hotellet Alf Leela Wa Leela - et orientalsk show med lys og lyd, akrobatik, hesteshow, folklore, mavedans, musik og middag. Gratis shuttlebus sørger for transporten.

Adresse: Ras Um El Seed - Sharm El Sheikh, Egypten
Tlf.: +20 69 3667296 


Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2017 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2017 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE