Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Serenity Makadi Fun City

Serenity Makadi Fun City

Sæson:


Sjov og leg dagen lang

Forbered dig på en skør og våd ferieuge. På Serenity Makadi Fun City har du alt, hvad ”barnlige” sjæle måtte ønske. Resortet har sin egen vand- og forlystelsespark med flere vandrutsjebaner, pools (nogle opvarmet om vinteren), legeplads og en "lazy river", som alle snor sig omkring et stort slot med brystværn og tårne.

Serenity Makadi Fun City består af flere lave bygninger, der ligger omkring et stort poolområde. Hvis du ønsker at slappe helt af, har resortet et flot og moderne spa- og fitness center. Andre faciliteter omfatter billard, bordtennis, tennisbane, mini fodbold, beachvolley, flere slags vandsport og en natklub. Hotellet har også et stort underholdningsteam, som arrangerer aktiviteter, træning og forestillinger.

Der er også flere barer og restauranter (både buffet og a la carte). Hotellet ligger lige uden for Makadi-bugten med en dejlig, lavvandet strand. Her rejser du til for at have det sjovt sammen med familie og venner og nyde solen, bade og spille. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg. Der er også et lille tivoli Luna Park med karuseller og rutsjebane og elektroniske spillemaskiner (adgang mod tillæg).


Værelserne


Store og lyse værelser, som er traditionelt indrettede.

Standardværelse
(33 m2) er med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Der er plads til i alt tre personer.

Deluxe-værelse
(35 m2) er en mere rummelig variant af standardværelset.

Familieværelser
(56 m2) for op til fire personer (mindst én person under 12) med to soveværelser og et fælles badeværelse.
Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, telefon, minibar (mod gebyr), el-kedel og balkon eller terrasse.
Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Værelserne er af en lidt lavere standard end hotellet i almindelighed.


Øvrigt

Strand/turistområde med lokal trafik og støj fra poolområder og underholdning. Bygget 2012/15. I alt 663 værelser fordelt på 7 bygninger. Konferencefaciliteter. ATM til rådighed på stedet. Trådløs internetadgang i lobbyen (gratis), udendørs wifi mod tillæg. Poolhåndklæder udlånes. Dress code gælder i a la carte-restauranter. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Safaga Road, Makadi Bay
Tlf. +20 65 359 09 65 // Fax +20 65 359 09 76

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 11 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service