Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Serenity Makadi Beach

Serenity Makadi Beach

Masser af plads til afslapning

Serenity Makadi Beach Resort er et stort og rummeligt resort i marokkansk stil, der ligger med egen strand lige ud til Rødehavet. Resortet er omgivet af store haver og har en dejlig udsigt over det turkisblå vand. Her er luksuriøs indretning og masser af plads til at slappe af i solen eller tage på udflugt i lokalområdet eller ørkenen.
 
Serenity Makadi Beach Resort har en stor buffetrestaurant samt to a la carte-restauranter med temaer som italiensk, mexicansk og asiatisk (kan benyttes mod mindre tillæg). Der er desuden fire barer bl.a. i lobbyområdet, ved poolene og på stranden, hvor All Inclusive også er gældende.

Der er fem store pool-områder med både ferskvand og saltvand, hvoraf en opvarmes om vinteren – her er der også et separat hjørne til børnene. Der er også Kid’s Club (5-12 år, ikke dansktalende), og der er mulighed for babysitting (mod tillæg).

På resortet finder du fx fitness-center med sauna, jacuzzi og tyrkisk bad, tennis og minigolf (nogle mod tillæg). Spa-centret tilbyder en del forskellige massagebehandlinger og aromaterapi (mod tillæg). Stranden er en bred koralsandstrand med masser af plads til både børn og voksne. Der kan være småsten og koralstykker i vandet, så badesko vil være en god idé.

Du kan benytte den store vand- og forlystelsespark på søsterhotellet Serenity Makadi Fun City mod et gebyr på 100 kr/person (betales lokalt). Her er flere vandrutsjebaner, pools, legeplads og en "lazy river" samt et par rullende forlystelser og elektroniske spillemaskiner (mod tillæg).


Værelserne

Store og lyse værelser, som er traditionelt indrettede. Alle værelser har air condition, satellit-tv, telefon, minibar (fyldes dagligt med vand), el-kedel og balkon eller terrasse.

Standardværelse
 (47 m2) er med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. I alt kan der være plads til 2 voksne + 2 børn.

Deluxe-værelse
 (47 m2) har havudsigt og samme indretning som standardværelse. Minibaren fyldes dog dagligt med mineralvand og sodavand.

Familieværelser
(57 m2) for op til fire personer (mindst én person under 12) og en større variant af Deluxe-værelset.
Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt


Strand-/turistområde med lokal trafik og støj fra poolområder og underholdning. Bygget 2007 og løbende vedligeholdt. I alt 551 værelser fordelt på 17 bygninger. Konferencefaciliteter. ATM (hæveautomat) til rådighed på stedet.Gratis trådløst internet på fællesområder - på værelser mod tillæg. Poolhåndklæder udlånes. Dress code gælder i a la carte-restauranter. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.


Adresse

: P.O Box 324, 36 KM Hurghada - Safaga Road, Makadi Bay
Tlf. / fax: +2 065 3590960 // +2 065 3590970

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( Natural Coral Beach )
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( Natural Coral Beach )
: betalt service