Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunrise Royal Makadi

Sunrise Royal Makadi

Stort familiehotel med vandland
Sunrise Royal Makadi er et dejligt hotel, hvor hele familien kan have det sjovt og nyde en skøn vinterferie. I hotellets have er et stort poolområde med flere pools og pool med vandland med flere vandrutsjebaner. Flere af poolsne er opvarmet om vinteren. Du kan også vælge at bade i Rødehavet via hotellets strand med solstole og parasoller.

Af faciliteter tilbyder Sunrise Royal Makadi også spa med sauna, jacuzzi og massage, hamam samt forskellige behandlinger i skønhedscenter, som du kan forkæle dig selv med. Her er også fitnessrum, billard, bordtennis, minigolf, tennis, basketball, beach volley og fodbold. Legeplads og miniklub (ikke dansktalende) for børn. Hotellet arrangerer nogle gange livemusik, og animationsteamet sørger for underholdning og aktiviteter. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling

Under dit ophold med All Inclusive er adgang til flere inden- og udendørsbarer, buffetrestaurant og 8 a la carte restauranter (1 af dem mod betaling, 1 kun for voksne) samt et diskotek.

Værelser
Rummelige og lyse værelser indrettet med minibar (fyldes dagligt med vand, sodavand en gang om ugen), sikkerhedsboks, aircondition og lille balkon eller terrasse samt telefon, satellit-tv og kedel. Badeværelser er med brusekabine eller badekar med bruser samt toilet og hårtørrer.
Standardværelse (36 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng eller normal seng.
Familieværelse (55 m2) med plads til 4 personer. Familieværelser med køjeseng har dobbeltseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Andre familieværelser består af en dobbeltseng og to enkeltsenge, og værelserne er separat med connected dør imellem.

3 handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
280 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
560 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Rolige omgivelser, støj fra poolområdet og hotellets underholdning kan virke forstyrrende. Bygget i 2006, senest renoveret i 2017 (poolområdet). I alt 698 værelser fordelt på 28 bygninger á max 3 etager. Ingen elevator. Konferencefaciliteter. ATM/hæveautomat, minimarked, frisør og andre butikker findes på hotelområdet (mod betaling). Wifi uden beregning på hotelområdet (kode fås i receptionen). Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Makadi Bay, P.O. Box 623, Hurghada
Tlf.: +20653590390
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar ( free/extra )
  • Spisesal
  • A la carte - gratis
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE