Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Serenity Makadi Fun City

Serenity Makadi Fun City

Sjov og leg dagen lang på skønt hotel med vandland
Forbered dig på en skør og våd ferieuge. På Serenity Makadi Fun City har du alt, hvad ”barnlige” sjæle måtte ønske. Resortet har sin egen vand- og forlystelsespark med flere vandrutsjebaner, pools (nogle opvarmet om vinteren), legeplads og en "lazy river", som alle snor sig omkring et stort slot med brystværn og tårne.

Serenity Makadi Fun City består af flere lave bygninger, der ligger omkring et stort poolområde med masser af pools og grønne områder. Hvis du ønsker at slappe helt af, har resortet et flot og moderne spa- og fitness center. Andre faciliteter omfatter billard, bordtennis, tennisbane, mini fodbold, beachvolley, flere slags vandsport og en natklub. Hotellet har også et stort underholdningsteam, som arrangerer aktiviteter, træning og forestillinger. For de små er en legeplads og børneklub (ikke skandinavisktalende).

Her er også flere barer og restauranter (både buffet og a la carte). Hotellet ligger lige uden for Makadi-bugten med en dejlig, lavvandet strand. Her rejser du til på din vinterferie for at have det sjovt sammen med familie og venner og nyde solen, bade og spille. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg. Der er også et lille tivoli Luna Park med karuseller og rutsjebane og elektroniske spillemaskiner (adgang mod tillæg).

Bemærk, at hotellet fra primo september til ultimo maj vil renovere pools løbende. Hotellet har flere pools at vælge imellem, og det er 1-2 pools, som de renoverer ad gangen.

Værelserne
Store og lyse værelser, som er traditionelt indrettede.
Standardværelse (35 m2) er med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Her er plads til i alt tre personer.
Deluxe-værelse (35 m2) er en mere rummelig variant af standardværelset.
Familieværelser (56 m2) for op til fire personer (mindst én person under 12) med to soveværelser og et fælles badeværelse.
Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, telefon, minibar (mod gebyr), el-kedel og balkon eller terrasse.
Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Værelserne er af en lidt lavere standard end hotellet i almindelighed.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
400 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
540 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/turistområde med lokal trafik og støj fra poolområder og underholdning. Bygget 2012/15. I alt 515 værelser fordelt på 7 bygninger. Konferencefaciliteter. Elevator. ATM til rådighed på stedet. Trådløs internetadgang i lobbyen (gratis), udendørs wifi mod tillæg. Poolhåndklæder udlånes. Dress code gælder i a la carte-restauranter.

Adresse: Safaga Road, Makadi Bay
Tlf. +20 65 359 09 65 // Fax +20 65 359 09 76 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2012 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( from 3-5 )
 • Elevator ( 11 )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2012 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
 • Elevator ( 2 )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

 • Indendørs pool
 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE