White Beach Resort

https://www.detur.dk/static/hurghada_white_beach_s_white/hurghada_white_beach_s_00_white.jpg

Sæson:

Dejligt familievenligt resort i rolig bydel
White Beach Resort er et moderne, førsteklasses resort, der ligger helt ned til stranden 100 meter fra centrum i stille og rolige Memsha i Hurghada. Resortet består af tre bygninger, hvor indgang/lobby og restauranter ligger i den midterste ud mod vejen, og værelser mv er placeret i sidebygningerne ned mod sandstranden.

På resortet finder du forskellige barer fx i lobby og på standen. Måltidene indtages i hovedbuffetrestauranten, og der serveres endvidere snacks forskellige steder på området. Der er også en a la carte-restaurant, der kan benyttes uden beregning én gang i løbet af opholdet.

Der er et større spa-center på White Beach Resort, der mod tillæg tilbyder hamam, sauna, skønhedscenter med forskellige behandlinger og massager. Der er et fitness center, der kan bruges uden beregning. Hvis dette ikke rækker, så sørger hotellets animation team for underholdning og aktiviteter hver dag.

Der er seks forskellige swimmingpools, hvor af de fire er for børnene med forskellig former for aktiviteteter, bl.a. vandrutsjebaner. Man skal være mindst fire år for at benytte disse. Børnepools’ne opvarmes i vinterperioden fra 1/11-31/3. Der er desuden et lille Kids Disco. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg.

Med i opholdet er det stort anlagte show Tusind og En Nats Eventyr på hotellet Alf Leila Wa Leila - et orientalsk show med lys og lyd, akrobatik, hesteshow, folklore, mavedans, musik og middag. Gratis shuttlebus sørger for transporten til hotellet.

Måltider
All Inclusive

Værelserne
Standardværelse (42 m2) er med dobbeltseng eller to enkelt senge for 2 voksne og 1 barn under 12 år. Der er mulighed for en ekstra opredning til endnu et barn.
Værelserne er lyse og rummelige og udstyret med keramisk gulv, sikkerhedsboks, minibar (flaskevand inkluderet), telefon, air condition, satellit-tv samt balkon eller terrasse.
Badeværelserne har badekar, brusekabine, toilet og hårtørrer.

Øvrigt
By-/turistområde men dog stille. Bygget i 2016. Larm og lyde fra poolområderne kan virke forstyrrede. Der er ATM/hæveautomat ved hovedindgangen. Der er wifi på hotellets område og på værelserne uden tillæg. Konferencefaciliteter. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Memsha, Hurghada
Tlf. 0020653463650
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 11 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 with ground floor )

RECEPTION

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service