Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunrise Holidays Resort

Sunrise Holidays Resort

Hotel for voksne ved stranden
Hotel Sunrise Holiday Resort har en dejlig og relativt rolig beliggenhed i udkanten af Sakkala centrum men stadig i gåafstand til byens liv. Hotellet henvender sig udelukkende til voksne (min. 16 år).

Hotellet har en fantastisk lagunestrand med sin egen lille ø, hvor du kan solbade eller snorkle rundt. Derudover er der et dejligt poolområde, flere restauranter (et besøg på a la carte-restaurant er inkluderet), barer og en natklub. Lobbyen er rar og indbydende med siddeområder og en bar. Der er også et fitnesscenter, sauna, spa, massage, billard og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter i både dag- og aftentimerne. Live musik ved poolområdet mindst en gang om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod merpris.

Måltider
All Inclusive

Værelserne
Indbydende standardværelser i lidt varierende størrelser indrettet i orientalsk stil med enten twinbeds eller dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulv, minibar (mod tillæg), el-kedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse (nogle værelser uden). Værelser med haveudsigt har ikke balkon men fransk altan. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og bad med brus (et par med bruseniche). Nogle af værelserne er røgfrie.

Øvrigt
Bemærk, at der kører forskellige renoveringsprojekter på resortet:
- udvendigt malerarbejde og anden generel vedligeholdelse på resortet. Foregår i etaper for at forstyrre mindst muligt.
- renovering af pool og renovering og vedligehold af marinaen og The Island forventes at blive udført i perioden 1/7 -15/9-2018. Arbejdet vil foregå dagligt fra 10-22. Arbejdet kan medføre støjgener i dette tidspunkt. Man kan benytte pool og pension på søsterhotellet Sunrise Select Garden Beach, hvortil der vil være gratis shuttle bus to gange om dagen.

By/turistområde med trafik, og støj fra gadens liv kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1997 og renoveret i 2011. Samlet er der 384 værelser. Der er en hel del trapper og niveauforskelle på hotellets område. Konferencefaciliteter. Wifi i lobbyen, på værelserne og ved et internethjørne (alle steder mod betaling). ATM (hæveautomat) i lobbyen. Poolhåndklæder udlånes. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1997 )
 • Renoveret
 • Elevator ( 2 )
 • Elevator til alle etager
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )

POOLS

 • Voksen-pool
: betalt service

Hotel for voksne ved stranden i Hurghada
Hotel Sunrise Holidays Resort har en dejlig og relativt rolig beliggenhed i udkanten af Sakkala centrum, men stadig i gåafstand til byens liv med butikker og restauranter. Hotellet henvender sig udelukkende til voksne (min. 16 år).

Hotellet har en fantastisk lagunestrand med sin egen lille ø, hvor du kan solbade eller snorkle rundt. Derudover er her et dejligt poolområde, flere restauranter (et besøg på a la carte-restaurant er inkluderet), flere barer og en natklub. Lobbyen er rar og indbydende med siddeområder og en bar. På Sunrise Holidays Resort er også et fitnesscenter, sauna, spa, massage, billard og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter i både dag- og aftentimerne. Live musik ved poolområdet mindst en gang om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Indbydende standardværelser i lidt varierende størrelser (28-34 m2) indrettet i orientalsk stil med enten twinbeds eller dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulv, minibar (mod tillæg), aircondition (centralt styret), el-kedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse (nogle værelser uden). Værelser med haveudsigt har ikke balkon men fransk altan. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og bad med brus (et par med bruseniche). Nogle af værelserne er røgfrie.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Bemærk, at der kører forskellige renoveringsprojekter på resortet:
- udvendigt malerarbejde og anden generel vedligeholdelse på resortet. Foregår i etaper for at forstyrre mindst muligt.
- renovering af pool og renovering og vedligehold af marinaen og The Island forventes at blive udført i perioden 1/7 -15/9-2018. Arbejdet vil foregå dagligt fra 10-22. Arbejdet kan medføre støjgener i dette tidspunkt. Man kan benytte pool og pension på søsterhotellet Sunrise Select Garden Beach, hvortil der vil være gratis shuttle bus to gange om dagen.

By/turistområde med trafik, og støj fra gadens liv kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1997 og renoveret i 2011. I alt er her 383 værelser. Der er en hel del trapper og niveauforskelle på hotellets område. Konferencefaciliteter. Wifi i lobbyen, på værelserne og ved et internethjørne (alle steder mod betaling). ATM (hæveautomat) i lobbyen. Poolhåndklæder udlånes. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Corniche Road, Sheraton Street - Touristic Center, Hurghada - Egypten
Tlf.: +20 65 344 50 80 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1997 )
 • Renoveret ( 2018 facades painted )
 • Elevator ( 2 )
 • Elevator til alle etager
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )

RECEPTION

POOLS

 • Voksen-pool
: betalt service