Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunny Days Palma De Mirette Hotel

Sunny Days Palma De Mirette Hotel

Sæson:

Central beliggenhed tæt på stranden
Sunny Days-komplekset består af to områder: Mirette og Palma De Mirette placeret på hver sin side af hovedgaden. Sunny Days Mirette er med lejligheder, og Sunny Days Palma de Mirette (ved stranden) er med hotelværelser.

De fleste af faciliteterne undtagen squash og tennis finder du på Palma de Mirette. På Palma De Mirette finder du buffetrestaurant og to a la carte-restauranter (pizzeria og alt godt fra havet, mod betaling), barer og et shishahjørne. I området er der flere små butikker, der sælger souvenirs, tøj og smykker. Her er to poolområder (en pool er opvarmet om vinteren), spa, sauna, hamam, fitness, billard, bordtennis, legeplads, børneklub (ikke-dansktalende) og forskellige former for vandsport på stranden, der ligger et par trappetrin fra poolområdet. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Orientalsk inspireret standardværelse (31 m2) i lyse, indbydende farver. To separate senge eller en dobbeltseng med en ekstra seng.
Hvert værelse har klinkegulve, kedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse. Relativt lille badeværelse med toilet og bruseniche med vægmonteret bruser.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
By-/turistområde med trafik. Lyde fra en nærliggende moske kan være forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1994 med løbende renoveringer. Her er i alt 190 værelser fordelt på 4 blokke. Bemærk balkonrækværk er lavt. Poolhåndklæder er inkluderet. Gratis trådløst internet og stationær computer på internet-cafe (mod betaling). Hæveautomat på området. Sikkerhedsboks i nogle værelser, ellers i receptionen. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Adresse: Corniche Road, Hurghada.
Tlf.: +20 65 3613 115 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1994 )
  • Renoveret ( Gradually )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2-3 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( Palma de Mirette )
: betalt service