Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Sunny Days Palma De Mirette Hotel

Sunny Days Palma De Mirette Hotel

Sæson:


Central beliggenhed tæt på stranden

Komplekset består af to områder: Mirette og Palma De Mirette placeret på hver sin side af hovedgaden. Sunny Days Mirette er med lejligheder, og Palma de Mirette (ved stranden) er med hotelværelser.
De fleste af faciliteterne undtagen squash og tennis findes i Palma de Mirette. Her finder du buffetrestaurant og to a la carte-restauranter (pizzeria og alt godt fra havet), barer og et shishahjørne. I området er der flere små butikker, der sælger souvenirs, tøj og smykker.
Der er to poolområder, spa, sauna, hamam, fitness, billard, bordtennis, legeplads, børneklub (ikke-dansktalende) og forskellige former for vandsport.


Værelserne


Orientalsk inspireret standardværelse i lyse, indbydende farver. To separate senge eller en dobbeltseng med en ekstra seng.
Hvert værelse har klinkegulve, minibar (tom), satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse. Relativt lille badeværelse med toilet og bruseniche med vægmonteret bruser.


Måltider


All Inclusive


Øvrigt


By-/turistområde med trafik. Lyde fra en nærliggende moske kan være forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1998 med løbende renoveringer. Der er i alt 196 værelser på anlægget. Bemærk balkonrækværk er lavt. Poolhåndklæder er inkluderet. Trådløst internet og stationær computer på internet-cafe (begge mod tillæg). Hæveautomat på området. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.


Adresse

: Corniche Road, Hurghada.
Tlf./Fax: + 20 65 344 77 95 // + 20 65 344 03 50

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Internetforbindelse ( WIFI in the lobby )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service