Jungle Aqua Park

https://www.detur.dk/static/hurghada_hotel_jungle_aqua_s_jung/hurghada_hotel_jungle_aqua_s_00_jung.jpg

Sæson:

Nyrenoveret hotel med kæmpe vandland
Jungle Aqua Park Resort byder på et kæmpe vandland med 21 pools og 35 vandrutsjebaner (21 for voksne og 14 for børn). Her er også SPA med sauna og hamam, fitnesscenter og mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, fodbold, beachvolley og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling. Den nærmeste strand ligger 900 m fra hotellet ved Dana Beach Resort. En gratis shuttlebus kører dertil hver halve time mellem kl. 8-17. På stranden er der solseng og parasoler til fri afbenyttelse samt strandbar med All Inclusive. Hotellet har en buffetrestaurant og inden- og udendørs bar. Hotellet arrangerer jævnligt underholdning og live musik. Til de små er her desuden legeplads, legerum og børneklub.
 
Med i opholdet er det stort anlagte show Tusind og En Nats Eventyr på hotellet Alf Leila Wa Leila - et orientalsk show med lys og lyd, akrobatik, hesteshow, folklore, mavedans, musik og middag. Gratis shuttlebus sørger for transporten til hotellet.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, el-kedel, minibar med vand og læskedrikke (opfyldes dagligt), satellit TV og telefon. Otte handicapværelser til rådighed på forespørgsel.
Standardværelse (46 m2) Har klinkegulv og er indrettet i afrikansk safari stil med varme lyse farver.
Familieværelse (46 m2) Indrettet som standardværelse. Opdelt med en skydedør. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet med køjeseng.

Måltider
All Inclusive.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor støj fra hotellets omgivelser og flytrafik forekommer. Bygget i 2008, renoveret i 2016. Hotellet består af bungalows med grønne områder imellem. I alt 860 værelser. Centralstyret aircondition på alle værelser. WiFi mod betaling på værelserne, gratis på hotellets fællesområder. Konferencefaciliteter. Hæveautomat, minimarked, butikker og frisør på hotellets område. Poolhåndklæder til rådighed ved hotellets pools. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse Safaga Road, P.O. Box 606, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tlf. +20653464670-77

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 with ground floor )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service