Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Jungle Aqua Park

Herligt hotel med kæmpe vandland
Jungle Aqua Park Resort byder ikke bare 21 pools på hotelområdet, men også på et kæmpe vandland med 11 pools og 35 vandrutsjebaner (21 for voksne og 14 for børn). Alle pools i vandlandet er opvarmet i vinteren, så du kan tage familien med på en sjov og skøn vinterferie til varmere himmelstrøg.

På Jungle Aqua Park er også spa med sauna og hamam, fitnesscenter og mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, fodbold, beachvolley og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling. På hotellet er også flere restauranter, barer, natklub og cafeteria. Hotellet arrangerer jævnligt underholdning og live musik. Til de små er her desuden legeplads, legerum og børneklub.

Den nærmeste strand ligger 900 m fra hotellet ved Dana Beach Resort. En gratis shuttlebus kører dertil hver halve time mellem kl. 8-17. På stranden er der solseng og parasoler til fri afbenyttelse samt strandbar med All Inclusive (dog ikke med stærk alkohol).

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, sikkerhedsboks, el-kedel, minibar med vand og læskedrikke (opfyldes dagligt, ellers andet mod tillæg), centralstyret aircondition, satellit TV og telefon. Otte handicapværelser til rådighed på forespørgsel. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelse (46 m2) Har klinkegulv og er indrettet i afrikansk safari stil med varme lyse farver.
Familieværelse (46 m2) Indrettet som standardværelse. Opdelt med en skydedør. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet med køjeseng.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
740 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
980 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor støj fra hotellets omgivelser og flytrafik forekommer. Bygget i 2008, renoveret løbende hvert år. Hotellet består af bungalows med grønne områder imellem. I alt 866 værelser. Gratis Wifi på hotellets område og i værelserne. Konferencefaciliteter. ATM/Hæveautomat, minimarked, butikker og frisør på hotellets område. Poolhåndklæder til rådighed ved hotellets pools. Børnepool op til 8 år, vandrutsjebanerne har forskellig aldersgrænse, nogle fra 4 år, andre fra 10 år. Med i opholdet er det stort anlagte show Tusind og En Nats Eventyr på hotellet Alf Leila Wa Leila - et orientalsk show med lys og lyd, akrobatik, hesteshow, folklore, mavedans, musik og middag. Gratis shuttlebus sørger for transporten. 

Adresse Safaga Road, P.O. Box 606, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tlf. +20653464670-77 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service