Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Jaz Aquaviva Unlimited Golf

Jaz Aquaviva Unlimited Golf

Sæson:

 

Golfpakke inkluderet:
Ubegrænset golf på Madinat Makadi (4 runder bookes i forvejen. Resten bookes direkte i golfklubben.)
Shuttle

Ikke Inkluderet:
Golfbag

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Jaz Aquaviva
Hotellet ligger tæt på Madinat Makadi golfbane. Hotellet har privat strand, fire pools (almindelig, afslapningspool, børnepool, rooftop pool for par), SPA, sauna og fitnesscenter. Her er desuden mulighed for billard, tennis, beachvolley, boccia, aerobics, dart, dans og vandsport. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Her er desuden legerum og legeplads for børn.
Hotellet har udendørs og indendørs barer, en buffetrestaurant, en a la carte restaurant (et besøg er med i prisen - ellers mod ekstra betaling). desuden flere a la carte restauranter på nærliggende hoteller, som kan benyttes mod ekstra betaling samt bordreservation. Der arrangeres jævnligt live musik, temaaftener og underholdning.

Værelserne
Standardværelse (34m2) Alle værelser er udstyret med balkon, terrasse, minibar (ekstra betaling ), elkedel og kaffe/te sæt, satellit-tv og telefon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Mulighed for ekstra opredning.

Måltider
All Inclusive.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområd. Det er bygget i 2015 og består af fire bygninger med 3-4 etager med i alt 487 værelser. Ingen elevatorer. Aircondition på alle værelser. Sikkerhedsboks på værelset. WiFi er gratis på hele hotellet. WiFi med ekstra høj hastighed kan tilkøbes. Poolhåndklæder til fri afbenyttelse. Hotellets strand består af sand og koraller. Solsenge og parasoller til rådighed. Strandbar er med i all inclusive ophold. Hotellet har minimarked, butikker, frisør og hæveautomat. Makadi Water World Aqua Park’s vandland med 50 vandrutsjebaner kan besøges mod betaling.

Adresse Madinat Makadi, Safaga Road, Red Sea, Egypt
Tlf +20 65 3590 225/6/7/8


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3-4 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( private beach )
: betalt service