Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Albatros Aqua Park

Albatros Aqua Park

Sæson:

Hotel med vandland
Albatros Aqua Park Resort er et familievenligt hotel uden for Hurghada by. Hotellet har et dejligt vandland med flere pools og vandrutsjebaner til voksne og børn (flere af dem er opvarmet i vintertid) og et væld af andre faciliteter bl.a. spa, sauna, hamam og fitnesscenter (på Aqua Vista).

Albatros Aqua Park Resort har flere barer, hvoraf den ene er udendørs samt flere restauranter med både buffet og a la carte (med i All Inclusive). I højsæsonen arrangeres der ugentligt underholdning og live musik. Her er masser af aktiviteter for børn - børneklub, legerum og legeplads. Mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, basketball, volleyball, beach volley og vandsport. Nogle aktiviteter mod ekstra betaling. Visse faciliteter som spa og barer på søsterhotellerne Sea World (600 m derfra), Aqua Vista (500 m) og Beach Albatros (200 m) kan benyttes.

Værelserne
Værelserne er klassisk indrettet. Alle værelser har klinkegulv, aircondition, minibar (med vand), telefon, satellit-tv kedel, kaffetilbehør og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine. Det er muligt at låne en el-kedel.
Standardværelse (23 m2) med plads til 2 personer. Mulighed for ekstra seng.
Familieværelse (41 m2) med plads til 4 personer. En dobbeltseng og to enkeltsenge.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Bygget i 1997. Renoveret i 2016. I alt 296 værelser fordelt i fem bygninger med tre etager (ingen elevator). WiFi er gratis i receptionsområdet og i værelser. ATM i i lobbyområdet. Der er adgang til strand 500 m væk via søsterhotellet Beach Albatros Resort (gratis shuttlebus, solsenge og parasoller). Ved poolområdet er der poolhåndklæder, solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Sikkerhedsboks på værelset mod ekstra betaling. Omgivelserne er forholdsvis rolige med let støj fra hotellets eget område og lokaltrafik. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter. Med i opholdet er det stort anlagte show Tusind og En Nats Eventyr på hotellet Alf Leila Wa Leila - et orientalsk show med lys og lyd, akrobatik, hesteshow, folklore, mavedans, musik og middag. Det hele foregår ca. 5 km fra Albatros - gratis shuttlebus sørger for transporten.


Adresse Safaga Road, P.O. Box 110, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tlf. +20-65-3464801-08 / Fax +20-65-3464810 


Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1997 )
  • Renoveret ( 2016 last renovation )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 with ground floor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service