Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunrise Holidays Resort

Sunrise Holidays Resort

Hotel for voksne ved stranden
Hotel Sunrise Holiday Resort har en dejlig og relativt rolig beliggenhed i udkanten af Sakkala centrum men stadig i gåafstand til byens liv. Hotellet henvender sig udelukkende til voksne (min. 16 år).

Hotellet har en fantastisk lagunestrand med sin egen lille ø, hvor du kan solbade eller snorkle rundt. Derudover er der et dejligt poolområde, flere restauranter (et besøg på a la carte-restaurant er inkluderet), barer og en natklub. Lobbyen er rar og indbydende med siddeområder og en bar. Der er også et fitnesscenter, sauna, spa, massage, billard og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter i både dag- og aftentimerne. Live musik ved poolområdet mindst en gang om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod merpris.

Måltider
All Inclusive

Værelserne
Indbydende standardværelser i lidt varierende størrelser indrettet i orientalsk stil med enten twinbeds eller dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulv, minibar (mod tillæg), el-kedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse (nogle værelser uden). Værelser med haveudsigt har ikke balkon men fransk altan. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og bad med brus (et par med bruseniche). Nogle af værelserne er røgfrie.

Øvrigt
By/turistområde med trafik, og støj fra gadens liv kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1997 og renoveret i 2011 og senest i 2018, hvor poolområdet blev renoveret. Samlet er her 384 værelser. Der er en hel del trapper og niveauforskelle på hotellets område. Konferencefaciliteter. Wifi i lobbyen, på værelserne og ved et internethjørne (alle steder mod betaling). ATM (hæveautomat) i lobbyen. Poolhåndklæder udlånes. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret. Bemærk; Gæst til jule- eller nytårsaften. Hotellet arrangerer middag jule- og nytårsaften. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for at deltage i hhv. julemiddag og nytårsmiddag. Disse indgår ikke i All Inclusive. Tillægget fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1997 )
 • Renoveret
 • Elevator ( 2 )
 • Elevator til alle etager
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )

POOLS

 • Voksen-pool
: betalt service

Hotel for voksne ved stranden i Hurghada
Hotel Sunrise Holidays Resort har en dejlig og relativt rolig beliggenhed i udkanten af Sakkala centrum, men stadig i gåafstand til byens liv med butikker og restauranter. Hotellet henvender sig udelukkende til voksne (min. 16 år).

Hotellet har en fantastisk lagunestrand med sin egen lille ø, hvor du kan solbade eller snorkle rundt. Derudover er her et dejligt poolområde, flere restauranter (et besøg på a la carte-restaurant er inkluderet), flere barer og en natklub. Lobbyen er rar og indbydende med siddeområder og en bar. På Sunrise Holidays Resort er også et fitnesscenter, sauna, spa, massage, billard og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter i både dag- og aftentimerne. Live musik ved poolområdet mindst en gang om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Indbydende standardværelser i lidt varierende størrelser (28-34 m2) indrettet i orientalsk stil med enten twinbeds eller dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulv, minibar (mod tillæg), aircondition (centralt styret), el-kedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse (nogle værelser uden). Værelser med haveudsigt har ikke balkon men fransk altan. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og bad med brus (et par med bruseniche). Nogle af værelserne er røgfrie.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
220 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
400 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
By/turistområde med trafik, og støj fra gadens liv kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1997 og renoveret i 2011 og poolområde i 2018. I alt er her 384 værelser. Der er en hel del trapper og niveauforskelle på hotellets område. Konferencefaciliteter. Wifi i lobbyen, på værelserne og ved et internethjørne (alle steder mod betaling). ATM (hæveautomat) i lobbyen. Poolhåndklæder udlånes. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret.

Adresse: Corniche Road, Sheraton Street - Touristic Center, Hurghada - Egypten
Tlf.: +20 65 344 50 80 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1997 )
 • Renoveret ( 2018 facades painted )
 • Elevator ( 2 )
 • Elevator til alle etager
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )

RECEPTION

POOLS

 • Voksen-pool
: betalt service